Sisata i guzata
Well-known member
To je bilo prije HahahhhMa nije debela kolko sam ja vidio po slikama koje je stavljala prije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bilo prije HahahhhMa nije debela kolko sam ja vidio po slikama koje je stavljala prije
Čak joj ni sise nisu nešto velike , vidio sam većeJbg ja se sigurno nebi okrenuo meni se Sig sviđa ima velike sise
Mislis rijesit ili rijesit?Jebo te odvjetnik spominješ ga već dva dana.Ako te netko želi rješit.Odvjetnik ti tu nemože pomoć.Meni prijete već godinu dana i tako živim kao da se neću probuditi ujutro.
Nije istina... Rekao si da su vece nego prijeČak joj ni sise nisu nešto velike , vidio sam veće
Pa dobro sad pa i ja sam vidio veće jbgČak joj ni sise nisu nešto velike , vidio sam veće
Sig znači Manga te zna kad si bila mlađa jeldaNije istina... Rekao si da su vece nego prije
PHOTOshopNije istina... Rekao si da su vece nego prije
Kad je bila mladja još je to bilo i dobro .Sig znači Manga te zna kad si bila mlađa jelda
Gledaj ovako stvari stoje.Ako nekom smetaš,namjeste ti igru i ti nestaneš,ili te pronađu u Savi AKO IMAŠ SVOJ KARAKTER.Ako nemaš onda od tebe rade što hoće jer si slab,navuku te na drogu i ti si gotov.Ali ovo što ti pišem i itekako dobro znaš.Mene če isto likvidirati.A jeben se svake prijestupne.Prokleta masaža.Nemam sreće,Ali ja sam odabrala ovo.Nitko mi nije kriv.Mislis rijesit ili rijesit?
Ej Vatrena jel si iz ZgGledaj ovako stvari stoje.Ako nekom smetaš,namjeste ti igru i ti nestaneš,ili te pronađu u Savi AKO IMAŠ SVOJ KARAKTER.Ako nemaš onda od tebe rade što hoće jer si slab,navuku te na drogu i ti si gotov.Ali ovo što ti pišem i itekako dobro znaš.Mene če isto likvidirati.A jeben se svake prijestupne.Prokleta masaža.Nemam sreće,Ali ja sam odabrala ovo.Nitko mi nije kriv.
Daj mi reci jel Sig zgodna curaKad je bila mladja još je to bilo i dobro .
Sada je već vrlo dobro , a za koju godinu će biti odlično
Pa onak , nije losaDaj mi reci jel Sig zgodna cura
Oslabio sam na oci srećice , ne vidim vise dobro kao nekad . Siguran sam da ti sad dodjem , sigurno bi ostaoNije istina... Rekao si da su vece nego prije
E jbg stani u red...Oslabio sam na oci srećice , ne vidim vise dobro kao nekad . Siguran sam da ti sad dodjem , sigurno bi ostao
Znači pogodio sam zgodna je i dobre sise ima pa kak si joj se onda okrenuo na vratima jbtPa onak , nije losa
Ima jako lijepo lice i dugu kosu , ali to ljudi obično ni ne primjete jer ju svi gledaju u sise
Sto ne može kod tebe na E gradjanin prijava , pa kad sam na redu dodjem .E jbg stani u red...
Bila sam gadna prijeZnači pogodio sam zgodna je i dobre sise ima pa kak si joj se onda okrenuo na vratima jbt
Mislis kao vakcinacija?Sto ne može kod tebe na E gradjanin prijava , pa kad sam na redu dodjem .
Uplašio sam se i bio sam neiskusan . Ona mi je bila možda 2 ili 3 cura .Znači pogodio sam zgodna je i dobre sise ima pa kak si joj se onda okrenuo na vratima jbt
Ma nevjerujemBila sam gadna prije
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|