Kad test prođe može jebat može u tu tvoju zemunicu IPsihički nestabilne osobe će te pribiti ako im ovo postaviš. Uzmi u obzir i da im se prijebalo.
Ici jebat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad test prođe može jebat može u tu tvoju zemunicu IPsihički nestabilne osobe će te pribiti ako im ovo postaviš. Uzmi u obzir i da im se prijebalo.
A ja i Sig smo stara raja sa narodnjaka...a ti ne? hahah
EGE site blokiran za kompletan IP range na širem području Splita i Imotskog.Didaa... Hoces sutra virnut na EGE, ima li poostravanja mjera kod vas?
Danas nitko nije napisao recenziju...EGE site blokiran za kompletan IP range na širem području Splita i Imotskog.
Mad Max jesi dobro?Danas nitko nije napisao recenziju...
Dok vidim sa drugom Patkom koji bi navlacio...Steta sto Jura nenavlaci mogao bi ionMirooo sta cemo i meni treba fasada...
I ja sam u staroj zgradi....
Samo ne Jura...Dok vidim sa drugom Patkom koji bi navlacio...Steta sto Jura nenavlaci mogao bi ion
Ono je bilo smećarski od strane onog koji je pisao jer je znao da ne treba ništa pisati. Sa druge strane i ona se bespotrebno izložila kroz ovaj forum. Nadam se da će za sve biti ok i da će svatko normalno nastaviti raditi ono što želi bez da se dira u ikoga. " Dira" figurativno.Danas nitko nije napisao recenziju...
Đubre se prebacilo na bakljave, meni za dišpet.Dok vidim sa drugom Patkom koji bi navlacio...Steta sto Jura nenavlaci mogao bi ion
A da pitam Ninju bili on navlacio...Samo ne Jura...
Je... Potpisujem sve jbgOno je bilo smećarski od strane onog koji je pisao jer je znao da ne treba ništa pisati. Sa druge strane i ona se bespotrebno izložila kroz ovaj forum. Nadam se da će za sve biti ok i da će svatko normalno nastaviti raditi ono što želi bez da se dira u ikoga. " Dira" figurativno.
Nisam je razumio zašto toliko potenciranje situacije kad je jedino realno ona mogla imati štetu od toga.
NeeeeA da pitam Ninju bili on navlacio...
Navlači on 7/24...A da pitam Ninju bili on navlacio...
A jbg kad Sig neda...e onda ide natjecaj...Navlači on 7/24...
Ja ne znam kako je to kod vas ali ono... Ja bi mogla to sve reci za 90 posto korisnika u zg gdje su otkrivanje imena, prezimena, adrese, radnog mjesta, privatnih fotografija svakodnevnica...Je... Potpisujem sve jbg
Trebala ga je potpuno izignorirati ili ga pitati gdje je to bio jer kod nje nije...jbg...žao mi je jer se vidno iznervirala.Ja ne znam kako je to kod vas ali ono... Ja bi mogla to sve reci za 90 posto korisnika u zg gdje su otkrivanje imena, prezimena, adrese, radnog mjesta, privatnih fotografija svakodnevnica...
Zato uvijek fejk prica
Jbg Split je malo selo za Zg...Trebala ga je potpuno izignorirati ili ga pitati gdje je to bio jer kod nje nije...jbg...žao mi je jer se vidno iznervirala.
Ma znam ali ja ne znam od kud da krenem.. Jer od onog prekjucer koji me tu spominjao nakon 7 godina pisuci da sam otisla u njemacku i vratila se (fejk), od onog sto mi je doma ocu dosao, od onog sto me policiji prijavio jer sam ga blokirala(dosao mi frend srecom), od onog sto mi je tu objavio sliku lica, od onog sto je orije mj dana slao moj privatni facebook po forumu....od kud jbt..Jbg Split je malo selo za Zg...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|