Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj daj... Opusti seOsobno nisam mračan tip, ali nekako pretjerano 'cerebralan' i često na svoju nesreću. A uvijek fali taj unutarnji glas razuma i iskustva kada ga najviše trebam poslušati, ali jebiga, lakše je praviti se glup...a kasnije, 'trebao si znati bolje, njurg, njurg'....
Mislis alkohol ili....Mislim da on zna samo nalijevati...
pogledaj moj odgovor starome...Joj daj... Opusti se
Što god...ploču ili ti ga deku, pa i alkohol ako treba...Mislis alkohol ili....
Olimpijske igre suPa Venti gdjesi ti...
Tko god ti bila, pozdravljam i sretno ti sa svima što želiš (mada se nisi baš meni dopala, ali to je jednostavno jer svatko ima svoj ukus, ali o ukusima se ne...). Kao što pozdravljem i neke od ostalih. Moj je dojam ovaj: da nekih od sudionika sretnem (a naravno ne bi to ni znali) na busu između gradova npr. pričali bi o poslu, gradu u kojem živimo itd...velika većina ovdje su u biti obični ljudi sa svojim poslovima, svagdašnjim brigamam itd...Joj daj... Opusti se
Nisu kasno popodne i navečer, ili si u Tokiu?Olimpijske igre su
pa nije ništa liše napisao. dao joj super ocijenuTrebala ga je potpuno izignorirati ili ga pitati gdje je to bio jer kod nje nije...jbg...žao mi je jer se vidno iznervirala.
ipak je prcao.pa nije ništa liše napisao. dao joj super ocijenu
ton mu je bio prefamilijaran jer je znao da je na forumu: ipak je to provokacija.pa nije ništa liše napisao. dao joj super ocijenu
A zajebavam se. Da baš najgore vrijeme, ne možeš ništa pogledati.Nisu kasno popodne i navečer, ili si u Tokiu?
Ako svi koji dolaze znaju da to ne treba nigdje spominjati onda to neka i naprave. Ja bi mu osobno kičmu slomio da nešto slično meni napravi.pa nije ništa liše napisao. dao joj super ocijenu
pogledaj što sam međimurcu gore napisao: ono što je maserka doživjela je u stvari vrlo zloban 'dišpet' bio, ali zapakirano kao recenzija.Ako svi koji dolaze znaju da to ne treba nigdje spominjati onda to neka i naprave. Ja bi mu osobno kičmu slomio da nešto slično meni napravi.
Ja sam na GO kad bude atletika pa ću to malo više pogledati....A zajebavam se. Da baš najgore vrijeme, ne možeš ništa pogledati.
Kurvanjski, bacio je u neke sasvim sruge vode...ocijenio je kao ne valja al bolje išta nego ništa...ne izgleda ali se trudi...pa eto imate se gdje olakšati...kurvin sin.pogledaj što sam međimurcu gore napisao: ono što je maserka doživjela je u stvari vrlo zloban 'dišpet' bio, ali zapakirano kao recenzija.
A osobina mnogih splićana (naravno ih ima dobri) je dobrano sjebati nekoga 'brumom'. Riječima splićani baš znaju udarac u pleksus dati.Kurvanjski, bacio je u neke sasvim sruge vode...ocijenio je kao ne valja al bolje išta nego ništa...ne izgleda ali se trudi...pa eto imate se gdje olakšati...kurvin sin.
Brumavati u osnovi se koristi kao izraz za privlačenje ribe, baci se hrana da se ribe tipa ušate okupe oko broda...može se i koristiti u smislu da se nekoga izaziva da se izlane i otkrije o nečemu a u smislu podjebabvanja dotičnog...nije nešto pretjerano negativno...a ovo o Splićanima ne mogu biti objektivan...a tko su to uopće Splićani? Zagrepčanci? Itd...A osobina mnogih splićana (naravno ih ima dobri) je dobrano sjebati nekoga 'brumom'. Riječima splićani baš znaju udarac u pleksus dati.
ma sve 5. Sjetio se mjesta u ogromnom putopisu Rebecce West (Crno Janje i Sivi Sokol iz 1941 kroz kraljevinu SHS, knjiga nije prevedena nažalost).Brumavati u osnovi se koristi kao izraz za privlačenje ribe, baci se hrana da se ribe tipa ušate okupe oko broda...može se i koristiti u smislu da se nekoga izaziva da se izlane i otkrije o nečemu a u smislu podjebabvanja dotičnog...nije nešto pretjerano negativno...a ovo o Splićanima ne mogu biti objektivan...a tko su to uopće Splićani? Zagrepčanci? Itd...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|