old&ugly
Well-known member
Pa i ne možeš čuti, to možeš vidjetiOvo jos nisam cula
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i ne možeš čuti, to možeš vidjetiOvo jos nisam cula
Radi se.. A i sa djecom borave osobe koje su obrazovane za to zanimanje, njegovateljiceNije istina, bilo bi ti korisnije da ovo vrijeme potrošeno na ovom forumu provedeš sa nekim potrebitim djetetom
Volio samoću i dosadilo muZato jer svi pitaju koji problem imas da te ni jedna nije htjela i da si cekao do sada
Dobar izgovor zlata vrijedi.... uvijek se može pomoći i nađe se načina ako se hoćeRadi se.. A i sa djecom borave osobe koje su obrazovane za to zanimanje, njegovateljice
A tko bi pomagao zivotinjama, onima na koje nitko ne misli... A i radije bi pomogla zivotinji nego HDZ biracimaDobar izgovor zlata vrijedi.... uvijek se može pomoći i nađe se načina ako se hoće
Kakve to sad veze ima sa politikom, i nije dobro etiketiranjeA tko bi pomagao zivotinjama, onima na koje nitko ne misli... A i radije bi pomogla zivotinji nego HDZ biracima
Pa birali su imaju...Kakve to sad veze ima sa politikom, i nije dobro etiketiranje
Pišemo o volontiranju, humanitarnom radu a ti o HDZ-uPa birali su imaju...
Da... Zasto bi ja radila posao drzave, ili pomagala nekome tko je birao i meni zloPišemo o volontiranju, humanitarnom radu a ti o HDZ-u
U ovoj se zelji dobro živi koliko se malo radiMene nitko nikad nece uvjerit da se u ovoj zemlji zivi lose ili da se nema nakon proslih izbora...
I ovo sto ja radim je da se razumijemo posao grada Zagreba, odnosno pokojnog kriminalca... Duguje mi nekoliko desetaka tisuca knDa... Zasto bi ja radila posao drzave, ili pomagala nekome tko je birao i meni zlo
Najlakše je iz prikrajka pljuckati i ne činiti ništa da se ono što misliš da ne valja promjeniDa... Zasto bi ja radila posao drzave, ili pomagala nekome tko je birao i meni zlo
Ja sam bila na izborima, pobijedila je inteligencija HrvataNajlakše je iz prikrajka pljuckati i ne činiti ništa da se ono što misliš da ne valja promjeni
Pa uašto se time ne bavi Luka Oman, pa on sisa državni proračun u tu svrhuI ovo sto ja radim je da se razumijemo posao grada Zagreba, odnosno pokojnog kriminalca... Duguje mi nekoliko desetaka tisuca kn
Niti jedna udruga za zivotinje ni od grada ni od drzave nije dobila niti jednu kunu, ikada... Sve je iz nasih dzepova, iz donacija. Moze biti sram svakoga tko zaokruzi te zlocincePa uašto se time ne bavi Luka Oman, pa on sisa državni proračun u tu svrhu
Rekao sam ti s kim se bavim i koliko mi to vremena ostane za životoldy ti volontiraš gdje?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|