Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno, i planiram nista.. Ovako mi je dobro, bit ce ni jos bolje, ako mi se desi ono sto hocu dobro, ako ne.. Nesto ce drugo... Ne znamo sta zivot nosi al nemam problem sa samocom..Za žene je teže nakon 33. godine.
Nije ti to rješenje, ni čekati da ti se netko dogodi, niti biti sama. Tko traži taj i nađeIskreno, i planiram nista.. Ovako mi je dobro, bit ce ni jos bolje, ako mi se desi ono sto hocu dobro, ako ne.. Nesto ce drugo... Ne znamo sta zivot nosi al nemam problem sa samocom..
Ako nesto trazim znaci da me nije privuklo samo...ako me nije privuklo zasto da forsiram nesto u cemu bi bila nesretnija nego da sam sama... Meni ni sad nista ne faliNije ti to rješenje, ni čekati da ti se netko dogodi, niti biti sama. Tko traži taj i nađe
Nemo zajebavati, pa zašto onda imaš mačke ako ti nitko ne trebaAko nesto trazim znaci da me nije privuklo samo...ako me nije privuklo zasto da forsiram nesto u cemu bi bila nesretnija nego da sam sama... Meni ni sad nista ne fali
Što se tiče samaca, isti je osjećaj i kod žena i kod muškaraca. Netko može sam a netko ne može ni sa kimA to da je zenama teze nije istina... Zene se snalaze same jer sve znaju raditi.. Svatko bi ozenio zenu i sa 60 od muskaraca samo da ne bude sam... Vise primjera imala tih samaca od 40,50 koji su grcevito htjeli bilo koga samo da ne budu sami
Bog Somybok sig,bok oldy i bok svima
Volim biti humana, volonterstvo mi je puno pomoglo... Ja sam cijeli dan medu ljudima i samo pricam li ga pricam i zaista volim trenutke samoceNemo zajebavati, pa zašto onda imaš mačke ako ti nitko ne treba
jel bilo dobro ovih dana dok te nije bilo?Bog Somy
Kad se zaželim samoće odem na par dana i to je tomeni je lijepo sa svojom ženicom. dok vidim sinove ponosan sam ko nitko. to je bogatstvo. nije lijepo boti sam
Pa volontiraj u Crvenom Križu, Caritasu, pomozi Udrugama hendikepiranih... a ne brinuti o dlakavim stvorenjimaVolim biti humana, volonterstvo mi je puno pomoglo... Ja sam cijeli dan medu ljudima i samo pricam li ga pricam i zaista volim trenutke samoce
Baš je bilo OKjel bilo dobro ovih dana dok te nije bilo?
zašto ne sa životinjama? naravno uz sve ostaloPa volontiraj u Crvenom Križu, Caritasu, pomozi Udrugama hendikepiranih... a ne brinuti o dlakavim stvorenjima
Ne volim pomagati ljudima jer su birali to sto su birali, birali su i meni, tako da su zavrijedili svoju sudbinu... Ljudi si mogu pomoci sami ali nemaju mozgaPa volontiraj u Crvenom Križu, Caritasu, pomozi Udrugama hendikepiranih... a ne brinuti o dlakavim stvorenjima
Slazem se ..kad radis s ljudima onda ti nekada dobro dodju trenutcu samoceVolim biti humana, volonterstvo mi je puno pomoglo... Ja sam cijeli dan medu ljudima i samo pricam li ga pricam i zaista volim trenutke samoce
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|