Pa nije baš Gemma je bila dobra a samo 1200 kn 1 hPrirodno je uvijek skuplje. Ono ti je cijena lošije Latine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije baš Gemma je bila dobra a samo 1200 kn 1 hPrirodno je uvijek skuplje. Ono ti je cijena lošije Latine.
Ja ti pričam o Latinama koje dolaze kod nas, to je 3. ili čak 4. klasa pravih Latina. Druga je stvar što cijepaju koliko cijepaju, neće dugo. Sveta Gemma je iznimka koja potvrđuje pravilo. Ti nisi kandidat za višekratne susrete tako da naknada ide dosta više od navedenog.Pa nije baš Gemma je bila dobra a samo 1200 kn 1 h
Slažem se sa tobom preskupe su ove latine treba naći jeftinije na poJa ti pričam o Latinama koje dolaze kod nas, to je 3. ili čak 4. klasa pravih Latina. Druga je stvar što cijepaju koliko cijepaju, neće dugo. Sveta Gemma je iznimka koja potvrđuje pravilo. Ti nisi kandidat za višekratne susrete tako da naknada ide dosta više od navedenog.
Meni je sveSlažem se sa tobom preskupe su ove latine treba naći jeftinije na po
Ja nemam problema sa tim sportom...apstiniram vise od 20 god..Meni je sve...
I jedno i drugo...
Da trebam sad ici negdje kurvi uopce ne znam di bi isla... Vjv negdje u teretanu barit picku.. Po se vrte isti oglasi vec 20 godina, a ege cijeli taj sistem slanja tih poruka, apartmani, zene![]()
Najbolje kod tebe otiči hahaMeni je sve...
I jedno i drugo...
Da trebam sad ici negdje kurvi uopce ne znam di bi isla... Vjv negdje u teretanu barit picku.. Po se vrte isti oglasi vec 20 godina, a ege cijeli taj sistem slanja tih poruka, apartmani, zene![]()
Evo i ja krenuo, 12.dan....Ja nemam problema sa tim sportom...apstiniram vise od 20 god..
Ma daj kak možeš toJa nemam problema sa tim sportom...apstiniram vise od 20 god..
Na svu sreću ne vatreno oružje.Poceli su me samo fetishi facinirat... Nesto kao Bacha
A jbg Dida taman sam te mislio pitat jel si jebao onu novu crnkinju kaj je došla u SplitEvo i ja krenuo, 12.dan....
E jbg nema se love a nijedna neda zabadava....Ma daj kak možeš to
Nemas sta radit kod meneNajbolje kod tebe otiči haha
Brate, mrdnit više ne smimo...ja vise ni ne otvaram EGE...A jbg Dida taman sam te mislio pitat jel si jebao onu novu crnkinju kaj je došla u Split
Brate, mrdnit više ne smimo...ja vise ni ne otvaram EGE...
Ni u babe nema đabe...E jbg nema se love a nijedna neda zabadava....
Kak nema..mozda coek zna peglat...oprat.pod..pospremit stan..Nemas sta radit kod mene
Inače da te ispravim, ja ne jebem već uzajamno vodim ljubav sa damom.A jbg Dida taman sam te mislio pitat jel si jebao onu novu crnkinju kaj je došla u Split
Kozjak pravi zemunicu..naplacivas ulaz biti ce guzve...Brate, mrdnit više ne smimo...ja vise ni ne otvaram EGE...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|