Kozjak pravi zemunicu..naplacivas ulaz biti ce guzve...Brate, mrdnit više ne smimo...ja vise ni ne otvaram EGE...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kozjak pravi zemunicu..naplacivas ulaz biti ce guzve...Brate, mrdnit više ne smimo...ja vise ni ne otvaram EGE...
Imamo atomsko sklonište u zgradi...Kozjak pravi zemunicu..naplacivas ulaz biti ce guzve...
A za svaki slucaj i rezervni polozaj...ma sta te ucim kao da neznasImamo atomsko sklonište u zgradi...
Sve se nadam da je barufa gotova. Da je zbonacalo.A za svaki slucaj i rezervni polozaj...ma sta te ucim kao da neznas
Di to Jure?Ja ću provjeravat jel su ljudi psihički stabilne osobe . Tko ne prođe testov nema ulaza
Psihički nestabilne osobe će te pribiti ako im ovo postaviš. Uzmi u obzir i da im se prijebalo.Prvo pitanje bi bilo da mu se nudi dobar auto i dobra zena jel bi uzeo dizela ili benzinca.
2. Pitanje da mu se nude 4 s po i 4 Latine . Kod koje bi ukrajinke išao .
Ostala pitanja su privatna stvar. Pitanja su teska ima ih cca 20
SIG di je MS nije stvarno otisla ?Nemas sta radit kod mene
Vec mi nedostajeSIG di je MS nije stvarno otisla ?
JeSIG di je MS nije stvarno otisla ?
Steta bas je bila simpa
A gle ja u vase stvari ne ulazim...Steta bas je bila simpa
Daaa... Emotivno sa gledanjem u oci...Inače da te ispravim, ja ne jebem već uzajamno vodim ljubav sa damom.
Da bila je simpa ali neki likovi su je otjerali sa foruma štetaA gle ja u vase stvari ne ulazim...
Prema meni je bila uvijek i fer i korektna i prijatelj...
Ne moze te nitko otjerat ako ti sam ne odlucis oticDa bila je simpa ali neki likovi su je otjerali sa foruma šteta
Da ali nju je to očito jako pogodilo spominjanje privatnog životaNe moze te nitko otjerat ako ti sam ne odlucis otic
Bok Sombi...bok sigi i ostali
Recimo Sig da ti otiđeš sa foruma nebi više bilo zanimljivoNe moze te nitko otjerat ako ti sam ne odlucis otic
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|