Sisata i guzata
Well-known member
Hvala Jack, dusa si
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Jack, dusa si
Ako je taj dobri duh onda je Bach 'demon iz crne reke'.Dobar dan Gargy...
Bas si jucer mislim kao neki dobri duh si...
Pa kad ti 1000 puta moram ponovit da ne mislim nikoga vise primit sa foruma a ti kao da si iz Brazila
Ninđa ako odustaneš minjaj ime.Pa kad ti 1000 puta moram ponovit da ne mislim nikoga vise primit sa foruma a ti kao da si iz Brazila
Nisi bio sa 2 žene nego si platio da 2 ženama da budu sa tobom.Pa dobro nemoraš bit lezba i ljubit se sa ženom meni je to iskreno sexy i ja sam bio sa 2 žene
Hoćeš li mene primiti? Ja nisam sa ovog foruma. Tu je samo moj alter ego.Pa kad ti 1000 puta moram ponovit da ne mislim nikoga vise primit sa foruma a ti kao da si iz Brazila
Zašto pa Sig je rekla da me neželi primit i ja se moram sa tim pomiritNinđa ako odustaneš minjaj ime.
Da platio sex sa 2 studenticeNisi bio sa 2 žene nego si platio da 2 ženama da budu sa tobom.
Da, javi se za uplatu ......................imam jedno pitanje....za one koji se oglašavaju ovdje....dali vam admin naplaćuje oglase....to jest dali traži mjesečnu članarinu?
Bonovi...info na pp.imam jedno pitanje....za one koji se oglašavaju ovdje....dali vam admin naplaćuje oglase....to jest dali traži mjesečnu članarinu?
Čije fotke?E imam predobre nove fotke sa kojim ne znam di bi i ne zelim ih postavit tu... I suzdrzavam se vec sat vremena da ih ne postavim...
Kakve su to mamilice ................. daj ih diskretno u inboxE imam predobre nove fotke sa kojim ne znam di bi i ne zelim ih postavit tu... I suzdrzavam se vec sat vremena da ih ne postavim....
Bolje da ih nepostaviš napalit ću se taman sam se smirio hahaE imam predobre nove fotke sa kojim ne znam di bi i ne zelim ih postavit tu... I suzdrzavam se vec sat vremena da ih ne postavim...
Ma imam neke nove stvari... Ali suzdrzavam se od objaveČije fotke?
Sandale za GO? Torbica za večernju šetnju? Sexy pare? Lisice?Ma imam neke nove stvari... Ali suzdrzavam se od objave
Ajd priznaj, i tako nećeš nikada otići, kolko bi platio za 1h sa Sig?Bolje da ih nepostaviš napalit ću se taman sam se smirio haha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|