Okokoko
Well-known member
Izobličuju si ljudi lica s time. a i smiješno izgleda kada je lice zategnuto a vrat poput guštera.Ma sta ne.... Sto visee to boljeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izobličuju si ljudi lica s time. a i smiješno izgleda kada je lice zategnuto a vrat poput guštera.Ma sta ne.... Sto visee to boljeee
Jaoo one ne da su ostarile... Vec su umrle i opet ozivjeleVrlo malo žena znam da im botoks dobro stoji. Većina si uništi lice i tijelo s tim. Jbg. Najljepše mi izgledaju žene koje prirodno stare. Helen Mirren, Meryl Streep, Diane Keaton.
Julianne Moore isto lijepo stari.Vrlo malo žena znam da im botoks dobro stoji. Većina si uništi lice i tijelo s tim. Jbg. Najljepše mi izgledaju žene koje prirodno stare. Helen Mirren, Meryl Streep, Diane Keaton.
Da prekrasna žena bilaPogledajte prilog 2598
Brigitte Bardot.... Ne znam dal sam uopće išao još u školu, a bit će da ipak jesam, prvi-drugi razred... Imao njenu sliku izrezanu iz nekih novina pod jastukom (još se sjećam, minica, visoke kožne čizme preko koljena, naopako sjedila na nekom motoru) pa navečer da me moji ne ulove onom plosnatom baterijom "čirio"... Već mi se onda svašta motalo po glavi...
Nisam na dijeti . Je zasto. Ma nezz sad moram nać nekog komad razumije u grafičke karticeJura, jesi na dijeti? Jel ostalo sta do place?
Ja drkao na Pamelu AndersonOk sad znam na sta ste drkali dok ste bili djeca
Ni za mirogojceka nema vise...Jura, jesi na dijeti? Jel ostalo sta do place?
Al ovaj covjek je bio ruzan i prije botoxa
Ja sam definitvno na više njih u Beverly Hills 90210 i Melrose Place (nikako na jednu ružnu plavu u Beverly Hills i ona Alison u Melrose place sa česljusti poput boksača)Ja drkao na Pamelu Anderson
Sig, kakva si na tom polju?Nisam na dijeti . Je zasto. Ma nezz sad moram nać nekog komad razumije u grafičke kartice
Pa ce se razumjet kako je meni...Ni za mirogojceka nema vise...
Ja sam na christinu applegate uglavnom sa 15 godina sam drko na sve 30-50 godinaOk sad znam na sta ste drkali dok ste bili djeca
Nema se vise za kurve pa prelazis na igrice?Nisam na dijeti . Je zasto. Ma nezz sad moram nać nekog komad razumije u grafičke kartice
To je Rambo imaj malo poštovanja.Al ovaj covjek je bio ruzan i prije botoxa
To mi malo da se opustimNema se vise za kurve pa prelazis na igrice?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|