Sisata i guzata
Well-known member
Bitno je da je sve dobro ukomponirano...Jaoo.... Tu po zg jbt sve prirodne ako i nades neku da je nesto radila ostalih 99 ju napadnu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bitno je da je sve dobro ukomponirano...Jaoo.... Tu po zg jbt sve prirodne ako i nades neku da je nesto radila ostalih 99 ju napadnu
Je, i Adjani je bila lijepa kad je bila mlada, ali mi je ružno ostarila.Daaaaaa! Kraljica Margot
Kakva je ovo bonaca ovdje...
Splicani, jebete li sta
Ti si živio u četrdesetima?Sreca u moje vrijeme nije bilo Tv ni kina ..pa nisam imao tih problema...
Sve je dobro samo ako je bilo jogurta...Sreca u moje vrijeme nije bilo Tv ni kina ..pa nisam imao tih problema...
kao i Kelly McGillis (Svjedok, Top Gun)Je, i Adjani je bila lijepa kad je bila mlada, ali mi je ružno ostarila.
Pa da stari partizan...Ti si živio u četrdesetima?
Lako se tebi zajebavat 400 km dalje...dođi na prvi liniju ...da ne bude di si bija 2021Kakva je ovo bonaca ovdje...
Splicani, jebete li sta
čim vidim silikon itd...viknem: dalje!Meni je Dara Bubamara top milfara... I nema dalje
I iskr tezim tako ostariti... Sa sto vise botoxa i sto mladim frajerom...Meni je Dara Bubamara top milfara... I nema dalje
Miro, jel se moze na radio isto ?Sreca u moje vrijeme nije bilo Tv ni kina ..pa nisam imao tih problema...
Jesi cuo da cemo biti na tv-u?Lako se tebi zajebavat 400 km dalje...dođi na prvi liniju ...da ne bude di si bija 2021
A joj kozjak...Lako se tebi zajebavat 400 km dalje...dođi na prvi liniju ...da ne bude di si bija 2021
pretpostavljam da je botox nekima statusni simbol. ali meni osobno: NE!I iskr tezim tako ostariti... Sa sto vise botoxa i sto mladim frajerom...
Ma sta ne.... Sto visee to boljeeepretpostavljam da je botox nekima statusni simbol. ali meni osobno: NE!
Mislim da bi i Jerry uteka...Jesi cuo da cemo biti na tv-u?
Jerry springer show...
Sorry , neću više...A joj kozjak...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|