Plovak1990
Well-known member
Došao bih ti ja, ali jbg, nisam u Hrvatskoj do cca 22. 8.još par sana do godišnjeg i pravac na ontario uh. oće ko doći da popijemo po jednu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Došao bih ti ja, ali jbg, nisam u Hrvatskoj do cca 22. 8.još par sana do godišnjeg i pravac na ontario uh. oće ko doći da popijemo po jednu?
Po jednujoš par sana do godišnjeg i pravac na ontario uh. oće ko doći da popijemo po jednu?
Je li to obrada Joletove pjesme? Jel i mirišu kad vole?sve pice su lijepe
šteta. možda drugi putDošao bih ti ja, ali jbg, nisam u Hrvatskoj do cca 22. 8.
Miro na aparatimaPo jednu
Skrti medjumurciPo jednu
To se tako kaže. Po jednu demižonku.Po jednu
litru hahaPo jednu
još uvijekOk sad znam na sta ste drkali dok ste bili djeca
Popravljas se Sombiilitru haha
Pa ima i novijeg materijalajoš uvijek
ali nisu kao one u prijašnim desetljećima: digitalija, fotošop je tu sada....te davne žene su bile puno prirodnije.Pa ima i novijeg materijala
Ajme sad si me podsjetio - Sophie Marceau u "Tulumu"!!Brigitte Bardot.... Ne znam dal sam uopće išao još u školu, a bit će da ipak jesam, prvi-drugi razred... Imao njenu sliku izrezanu iz nekih novina pod jastukom (još se sjećam, minica, visoke kožne čizme preko koljena, naopako sjedila na nekom motoru) pa navečer da me moji ne ulove onom plosnatom baterijom "čirio"... Već mi se onda svašta motalo po glavi...
Daaaaaa! Kraljica MargotAjme sad si me podsjetio - Sophie Marceau u "Tulumu"!!
zamjenio: to je Isabella Ardjani.Daaaaaa! Kraljica Margot
Jaoo.... Tu po zg jbt sve prirodne ako i nades neku da je nesto radila ostalih 99 ju napadnuali nisu kao one u prijašnim desetljećima: digitalija, fotošop je tu sada....te davne žene su bile puno prirodnije.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|