Sisata i guzata
Well-known member
Miroo upravo svira poklonite mi nju za rodendan....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Negdje u Indiju Maserka zen kokosovo ulje Patak masira sunce bicikla i japanke na tebi i haljina bijelosrebrno ljubičasta
Nadam se da ne a to što imaš mozak je plus nije sve u mršavljenjuDobro jel mene misli vise ovaj izbrisat jbt il da radimo dalje cirkuse
Samo promatrajuci malo cu intrudirati i reci nitko ne prisiljava da koristiš svoj profil.Dobro jel mene misli vise ovaj izbrisat jbt il da radimo dalje cirkuse
Malo promatrajući da.nema.Sig.i maserke.tu Vjerovatno bi Patak bio jedini gost ?Samo promatrajuci malo cu intrudirati i reci nitko ne prisiljava da koristiš svoj profil.
Ja ču popiti kavicu.doma sad i onda idem u birtiju na dva deca Nemam ti ništa za preporučitiKoliko saaaam puuuta umroooo a ti me oooožiiiiiivjeeeela. Koliki sam pijanac bio a ti me otrijeeeeezniiiila. Kakve su vatreeeee...
Eto dosada na forumu. Dosada kod mene doma. Napokon u Zagrebu i besposlen načas, prije izlaska razmišljam da odem na masažu. Ima tko kakvu preporuku? Hoću nešto novo probati, uvijek kod istih idem.
Nije mi dosadno Odrađujem toKoliko saaaam puuuta umroooo a ti me oooožiiiiiivjeeeela. Koliki sam pijanac bio a ti me otrijeeeeezniiiila. Kakve su vatreeeee...
Eto dosada na forumu. Dosada kod mene doma. Napokon u Zagrebu i besposlen načas, prije izlaska razmišljam da odem na masažu. Ima tko kakvu preporuku? Hoću nešto novo probati, uvijek kod istih idem.
Admin spava jer da ne spava bi me blokirao sto jedino trazim al ne ideBirtija bez muzike Admin?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|