Bolje da ljulja nego da žuljaSkoro 61
Ne ne ne jaaaa sam debela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje da ljulja nego da žuljaSkoro 61
Ne ne ne jaaaa sam debela
Samo slike gledaju ?Lipi moj Patak kamo srice da su citali modru lastu neces virovat iman jos 3 primjerka
Nemam ih uopceAjde patak ti reci jel Sig ima velike sise
Maco , najsigurnije da opališ iz puškeManga druze kako jeee ,sto ti mislis imas li kakvi savjet sto jos da poduzmem da me ovaj admin nas blokira ,i da odem iz ovog krkanluka da me obrise ustvari kako ono ide zelim dobiti " tajni " block .. sto da radim s cim da opalim
Ti pitaš mene ako SIG.ima velike sise jesi ti možda u nekom zboru prvašićaAjde patak ti reci jel Sig ima velike sise
Pa ni ne treba me pamtiti ako me do veceras ne blokira stizu screenovi por svasta nesto .. uzmite kokice i zabavite se eee jake mi vaznosti oce li me neki redikuli pamtiti na forumu i slazem se da se moze bez svakogaMaco , najsigurnije da opališ iz puške
Ako nemas puške , najbolje prdni i šuti . Svijet će te zaboravit , znaš onu staru , koga nema , bez njega se može .
Da je bivši mod tu, već bi te odavno blokiraoManga druze kako jeee ,sto ti mislis imas li kakvi savjet sto jos da poduzmem da me ovaj admin nas blokira ,i da odem iz ovog krkanluka da me obrise ustvari kako ono ide zelim dobiti " tajni " block .. sto da radim s cim da opalim
Mladen kaže , bez svega se može , bez bevande i Brankice se nemere zivitPa ni ne treba me pamtiti ako me do veceras ne blokira stizu screenovi por svasta nesto .. uzmite kokice i zabavite se eee jake mi vaznosti oce li me neki redikuli pamtiti na forumu i slazem se da se moze bez svakoga
Nazalost nisi u pravu .. da je stari mod tu blokirao bi on koga treba a ja ne bi trebala ovo raditi. Nikad mu necu oprostiti sto je otisa al sto je tu je ima je svoje musice al je s razlogom radio kako je .Da je bivši mod tu, već bi te odavno blokirao
Imao je on previše mušicaNazalost nisi u pravu .. da je stari mod tu blokirao bi on koga treba a ja ne bi trebala ovo raditi. Nikad mu necu oprostiti sto je otisa al sto je tu je ima je svoje musice al je s razlogom radio kako je .
Kradem za fb i ostalo
Nema veze .. opet manje nego pojedini tuImao je on previše mušica
Pa nemaš zašto osobno se ne ponosim onime čime sa budala.ponosi tako daA ti si Patak ode doktor za vecinu a to sam ti rekla vec. Jos ti se jednom ispricavam za sve sto smo imali nesporazume ( drugima necu )
I ti i ja cemo ostat uvijek u kontaktu kome triba forum za prijateljstvo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|