Patak
Well-known member
A jbg ja ti nemam ništa od toga ali haha ako te nasmijem onda mi je dragoKradem za fb i ostalo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jbg ja ti nemam ništa od toga ali haha ako te nasmijem onda mi je dragoKradem za fb i ostalo
Naravno da čemo ostat u kontaktu pa nismo indiskretniA ti si Patak ode doktor za vecinu a to sam ti rekla vec. Jos ti se jednom ispricavam za sve sto smo imali nesporazume ( drugima necu )
I ti i ja cemo ostat uvijek u kontaktu kome triba forum za prijateljstvo
Nije samo da me nasmijes .. volim s tobom pricati o svemuA jbg ja ti nemam ništa od toga ali haha ako te nasmijem onda mi je drago
NemaJel.Sig ima velike sise ????????
Ima divneJel.Sig ima velike sise ????????
Logično Slika bez tona ne ideNije samo da me nasmijes .. volim s tobom pricati o svemu
Mozda te iznenadim pa jednom nazovem i kazem trazi apartman eto me par dana na odmorE što taj Split nije bliže
Pa vidim da se neki pitaju?
Haha Maserka ma ti.igram eurojackpot petkom da dobijem Odosmo maca deleko daleko mi zajednoMozda te iznenadim pa jednom nazovem i kazem trazi apartman eto me par dana na odmor
I ja cu nekidan sam cak 3 broja ulovila jos malo i odosmoHaha Maserka ma ti.igram eurojackpot petkom da dobijem Odosmo maca deleko daleko mi zajedno
Trebao bi ja.to ali u kućnom.sam dobrovoljnom pritvoruMozda te iznenadim pa jednom nazovem i kazem trazi apartman eto me par dana na odmor
Ha igrao sam 50 u admiralu a izgubio.100 tako da Izgleda igre na sreću nisu za meneI ja cu nekidan sam cak 3 broja ulovila jos malo i odosmo
Ja imam srece u tome a odem jednom u par godina i svaki put izadjem pune keseHa igrao sam 50 u admiralu a izgubio.100 tako da Izgleda igre na sreću nisu za mene
IzacesTrebao bi ja.to ali u kućnom.sam dobrovoljnom pritvoru
mislim san da si u ludariTrebao bi ja.to ali u kućnom.sam dobrovoljnom pritvoru
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|