pa vidiš da kužišPa vjerujem ti platio bi i ja nije problem ali ona me neželi i to je njezino pravo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa vidiš da kužišPa vjerujem ti platio bi i ja nije problem ali ona me neželi i to je njezino pravo
Ok Sombi neću više uživaj sa Sigjesi smiješan. velim ti da samo pogršavaš sve. jel ti voliš ljude koji ti nedaju mira dok im kažeš nemoj više?
ćuj ok si. ne mislim ništa loše o tebi. samo pomažemOk Sombi neću više uživaj sa Sig
Ok nemoj ništa zamjeritićuj ok si. ne mislim ništa loše o tebi. samo pomažem
E tu se slažem ova kaj ima samo jednu osobu na dan ta će se više potrudit a ove sa više klijenata na dan to samo nabrzaka odrade da klijent što brže svrši to sam se uvjerio posebno u Novoj galerijiInace dobro Dida kaze...
Ne moze kvaliteta nekoga tko ima 10 u danu i tko ima 1 osobu dnevno ili ni jednu biti ista..
Haha dobra ninja is dead
Jel gotov ili se pritajio?
Ja i moj nacin rada ti nemaju veze s time na sta si ti navikao i sta ti ocekujes... Tako da...E tu se slažem ova kaj ima samo jednu osobu na dan ta će se više potrudit a ove sa više klijenata na dan to samo nabrzaka odrade da klijent što brže svrši to sam se uvjerio posebno u Novoj galeriji
Mudrost sa istoka je to ... oživnut će.Jel gotov ili se pritajio?
I ne.. Ne mislim da sam elitna prostitutkaJa i moj nacin rada ti nemaju veze s time na sta si ti navikao i sta ti ocekujes... Tako da...
Ma nemislim na tebe evo jedna cura koje sam bio rekla da ima stalne klijente ali ne svaki dan i u tih 1 h se stvarno trudila oko mene i ljubila se jezikomJa i moj nacin rada ti nemaju veze s time na sta si ti navikao i sta ti ocekujes... Tako da...
Jesi primjetio da pravi igrači i ne spominju mogućnost da idu kod Sig...Marijole, ja, Plovak, ja, Big Joe, Jura, ja, werdum,....samo ovi slucajevi Sombi, Venti, ti, tješitelj....u čijoj ekipi želiš biti?E tu se slažem ova kaj ima samo jednu osobu na dan ta će se više potrudit a ove sa više klijenata na dan to samo nabrzaka odrade da klijent što brže svrši to sam se uvjerio posebno u Novoj galeriji
Sig, jebes me ako ima više od 16 godina...Ma nemislim na tebe evo jedna cura koje sam bio rekla da ima stalne klijente ali ne svaki dan i u tih 1 h se stvarno trudila oko mene i ljubila se jezikom
Ni u jednoj ipak sam ja ninja ja sam tajanstven hahaJesi primjetio da pravi igrači i ne spominju mogućnost da idu kod Sig...Marijole, ja, Plovak, ja, Big Joe, Jura, ja, werdum,....samo ovi slucajevi Sombi, Venti, ti, tješitelj....u čijoj ekipi želiš biti?
Možda Sig nije tvoj tip ženeJesi primjetio da pravi igrači i ne spominju mogućnost da idu kod Sig...Marijole, ja, Plovak, ja, Big Joe, Jura, ja, werdum,....samo ovi slucajevi Sombi, Venti, ti, tješitelj....u čijoj ekipi želiš biti?
Nema tu ekipe... Koga sam htjela uzela sam i to je to... Cak i sa ove liste goreJesi primjetio da pravi igrači i ne spominju mogućnost da idu kod Sig...Marijole, ja, Plovak, ja, Big Joe, Jura, ja, werdum,....samo ovi slucajevi Sombi, Venti, ti, tješitelj....u čijoj ekipi želiš biti?
A zasto bi ja trebala bit njegov tipMožda Sig nije tvoj tip žene
Jura čestitam!!! Od srca.Nema tu ekipe... Koga sam htjela uzela sam i to je to... Cak i sa ove liste gore
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|