Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doće i u Zg...Woow kako je dobra zgodna crnkinja još ak je sve kak piše onda je super al u Splitu je nije u Zg jbg
Nije tad bila kvalteta ko danas, za to ti ne treba biti žao...Ok nemoraš samo mi je žao kaj nisam otišao kod kod tebe kad si radila u Kranjčevićevoj eto samo to
Misliš da hoće pa u Splitu može više zaradit jel ima turista kužišDoće i u Zg...
Kak znaš pa onda je bila i mlađa i sama je pričala da se sad zdebljalaNije tad bila kvalteta ko danas, za to ti ne treba biti žao...
Os ti vise otkacit od mene...E da i bila je u plavom oglasniku mogu se je dobit a danas prima samo stalne klijente
Mogao si biti 30 min na madracu sa federima...E da i bila je u plavom oglasniku mogu se je dobit a danas prima samo stalne klijente
Ali slazem se da je kranjceviceva negdje taman tvoj rang...Os ti vise otkacit od mene...
Sada je sve na drugom nivou, ali taj nivo nije za ljude koji obilaze oglase...
Tj nikada nisu oni bili moj par niti ja njihov...
Ne primam samo stalne klijente, primam ljude koji imaju lovuE da i bila je u plavom oglasniku mogu se je dobit a danas prima samo stalne klijente
Ok sad si elitna prostitutka nema problemaNe primam samo stalne klijente, primam ljude koji imaju lovu
jbt pomiri se s tim da te neće. ne budi gayOk sad si elitna prostitutka nema problema
Prvo ja sve znam. Drugo tad je sve radila preko kurca a danas je to 3 levela gore. Ima utakmica među nogama ko Modrić i Ramos skupa. Sad je taman što se tiče linije. Nego znaš li ti što su bonovi?Kak znaš pa onda je bila i mlađa i sama je pričala da se sad zdebljala
Aha kao SombiNe primam samo stalne klijente, primam ljude koji imaju lovu
Ok glavno da tebe hoćejbt pomiri se s tim da te neće. ne budi gay
pa sombi pošteno platioAha kao Sombi
jesi smiješan. velim ti da samo pogršavaš sve. jel ti voliš ljude koji ti nedaju mira dok im kažeš nemoj više?Ok glavno da tebe hoće
Pa vjerujem ti platio bi i ja nije problem ali ona me neželi i to je njezino pravopa sombi pošteno platio
Eto... Sa takvima kao ti cim im nesto ne pase odmah otrovna srrelicaOk sad si elitna prostitutka nema problema
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|