Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pomalo djelujes kao psihopata...Nemas love, puno pricas, hodas uokolo, ne stitis se kondomom.... Cek ima jos...
Kak znaš da nemam love a ja jebem kurve sa kondomom tak da znaš makar mi je iskreno bolje bez kondoma bolji je osječaj i to će svaki muški potvrditiNemas love, puno pricas, hodas uokolo, ne stitis se kondomom.... Cek ima jos...
Ajoj e ovo nisam očekivao od tebe Sig ja psihopata a ja o tebi mislim sve najbolje .Pomalo djelujes kao psihopata...
E al ovo je iskreno i iz srca...
Kao i kad sam vam rekla da zene mogu svrsit samo sa muskarcima koje vole, koje poznaju, imaju povjerenja, i koji su im privlacni.
Samo iskreno, sorryAjoj e ovo nisam očekivao od tebe Sig ja psihopata a ja o tebi mislim sve najbolje .
Zato sto pricas javno na forumu da nemas...Kak znaš da nemam love a ja jebem kurve sa kondomom tak da znaš makar mi je iskreno bolje bez kondoma bolji je osječaj i to će svaki muški potvrditi
haha ne žalosti se. nisi loš samo je sigi danas nekako ljuta malo,mislimAjoj e ovo nisam očekivao od tebe Sig ja psihopata a ja o tebi mislim sve najbolje .
Nisam ljuta ali pitao me za razloge i ja sam mu ih nabrojalahaha ne žalosti se. nisi loš samo je sigi danas nekako ljuta malo,mislim
Znas kako ide to da Hot Annie lovu ne dobi gfe ni ljubljenje i oral s kondomom i nema onda love , ali zato Hot Annie ima love . Kad se Hot Annie vrati u vratili ili otkud već je pa ode u shoping izađe s 20 vrećica Gucci Armani Dolce gabana, onda kupi jednu louis vuitton torba za 4000€Zato sto pricas javno na forumu da nemas...
Vrati u Brazil . Nema Edita . Oj zasto nam uze opciju edit . Viki na go polly ne odg nema EditaZnas kako ide to da Hot Annie lovu ne dobi gfe ni ljubljenje i oral s kondomom i nema onda love , ali zato Hot Annie ima love . Kad se Hot Annie vrati u vratili ili otkud već je pa ode u shoping izađe s 20 vrećica Gucci Armani Dolce gabana, onda kupi jednu louis vuitton torba za 4000€
Ajde, napisala je pomalo djeluješ....to ti je možda 15 % od pravoga....Ajoj e ovo nisam očekivao od tebe Sig ja psihopata a ja o tebi mislim sve najbolje .
E pa bas to...Ajde, napisala je pomalo djeluješ....to ti je možda 15 % od pravoga....
SPB: savršeno pokvareni biznis.Ajde, napisala je pomalo djeluješ....to ti je možda 15 % od pravoga....
bit ću grub: ono tipično muško 'digao mi se sad ga moraš izdrk...'E pa bas to...
Plasim ga sr na neki nacin...
Ono preveliko obozavanje na korak do mrznje...
Sta pisac hoce reci...?bit ću grub: ono tipično muško 'digao mi se sad ga moraš izdrk...'
Spb : seks prije brakaSPB: savršeno pokvareni biznis.
pa tako kod mnogih ovdje na ovom forumu: 'napalila si me SiG jer tako zamiljivo pričađ i zanimljiva si, oh, ah, uh, ah...ma ne mogu više, ooooouuuu, SiG...daaaaaaj mooooooolim te...'bit ću grub: ono tipično muško 'digao mi se sad ga moraš izdrk...'
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|