Kozjak Dida
Well-known member
Nikad nije tako loše da ne može gore niti je tako dobro da ne može bolje.Svega... Trenutno sam u najboljem periodu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad nije tako loše da ne može gore niti je tako dobro da ne može bolje.Svega... Trenutno sam u najboljem periodu....
Istina dida... Ali ako usporedujem sa prijasnjim vremenima sad je dobro.. Mislim meni, ne u drzaviali naravno uvijek moze boljeNikad nije tako loše da ne može gore niti je tako dobro da ne može bolje.
Jura rijesio sig???Jura čestitam!!! Od srca.
Nije rijesioJura rijesio sig???
A tu se pravi nevinasce...mogao se bar pohvalit ninji...
Necete od mene cuti nista tako da...Jura rijesio sig???
A tu se pravi nevinasce...mogao se bar pohvalit ninji...
Pokusavam biti kulturan. Jebao je, karao sta li vec...Nije rijesio
Nije ni jebao ni karao ni vec staPokusavam biti kulturan. Jebao je, karao sta li vec...
To Sigica drži NedajNecete od mene cuti nista tako da...
Mudrosti dida mog...Nije ni jebao ni karao ni vec sta
Odkud ti to...
Eee... Krivo. ....Mudrosti dida mog...
Hahh da kad se ne naspavam... Werdum zna da mora bjezat od mene
HahahahaHahh da kad se ne naspavam... Werdum zna da mora bjezat od mene
Dida puno zna ali... Tesko je samnom znat..Eee... Krivo. ....
Joj to se sjećam kad sam imao 15/16 dođem do ovog jednog iz škole nešto trebao i lik si ganja staru da mu kupi cd dobro ajd kupi mu ona dođe iz dućana. A dječje gluposti sad idu prvo igrice i to a onda škola. Ovaj dosaduje staru i dode mu stara jebeš me za severinu eto ti cd odi sad u sobu slušat i drkat na njene pjesme pusti me na miru. Ženska mislila da ja otišao doma, a ja otiša na wc ,al se ova tolko zaderala da sam je čuo skroz u wcTekst "dobrodosao u klub"
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|