Sisata i guzata
Well-known member
Jao e danas me slike zicao u pp, naravno ne poslah...Gori si od Sombija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao e danas me slike zicao u pp, naravno ne poslah...Gori si od Sombija.
Jura, Sig ti se nudi a ti corav pored zdravih ociju. Kaze da poneses bocu viskija...Šta kad se napiješ ?
Biće mu se izbrisala memorija u glavi, ipak su to godine...traži mu bonove...Jao e danas me slike zicao u pp, naravno ne poslah...
Ne... Ne nudim, ti mislis da sam ja laka?Jura, Sig ti se nudi a ti corav pored zdravih ociju. Kaze da poneses bocu viskija...
Hoce se pohvaliti pajdasima kad ode na gemist...Jao e danas me slike zicao u pp, naravno ne poslah...
Ne mogu ja pijan jebatJura, Sig ti se nudi a ti corav pored zdravih ociju. Kaze da poneses bocu viskija...
Jel mozea pijane jebat??Ne mogu ja pijan jebat
Pa i niste tamo da jebete vec slusate moje probleme...Ne mogu ja pijan jebat
Ko kaže da moraš, samo plati...Ne mogu ja pijan jebat
Uputit cu ga na tvoj ppBiće mu se izbrisala memorija u glavi, ipak su to godine...traži mu bonove...
Nema ni u Dide mukte...Uputit cu ga na tvoj pp
Ma da al ne da jebete...Sig samo kazi ja dolazim sa kamionom alkohola
Rizično mi to. Da poslje kaže da sam ju seksualno iskoristio dok nije znala za sebeJel mozea pijane jebat??
Prvo jebemo onda slušamo probleme onda opet jebemo popimo čašicu rakije 2 max i idemo kući pjevajućiMa da al ne da jebete...
I koliku cu odstetu dobit od tebe, 30 kn...Rizično mi to. Da poslje kaže da sam ju seksualno iskoristio dok nije znala za sebe
30 po 30 i skupi seI koliku cu odstetu dobit od tebe, 30 kn...
10 *30 je već 300kn30 po 30 i skupi se
Odvest će te na ručak, di ono? Seget, siget?I koliku cu odstetu dobit od tebe, 30 kn...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|