Sisata i guzata
Well-known member
Ne, ne...Koji Banderas? Znam glumac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ne...Koji Banderas? Znam glumac
Koji? Znam jedino onog frizera što je šišao neko vrijeme sestru, ali taj je čisti gay. Nabacavio se nekom frajeru frajer uteko iz salona ko da ga 100 vragova goniNe, ne...
Ma jedan gay lik sto se hvalio da jebe za hambic...Koji? Znam jedino onog frizera što je šišao neko vrijeme sestru, ali taj je čisti gay. Nabacavio se nekom frajeru frajer uteko iz salona ko da ga 100 vragova goni
I taj je mislio da je biMa jedan gay lik sto se hvalio da jebe za hambic...
Što da rade. Trebaš vidit kad dođe lik platit sa 100€ plaćat cestarinu od 11 kn to je nekih 1 i 5€Kako tako glupi ljudi kao ovi na latinama imaju 200 eura za potrosit jbt
Da sto je valeria jebao... A ljudi tu ne znaju da je donji grad centarI taj je mislio da je bi
Koga jebe to se nije izjasnio. Ako su tranđe i frajeri onda možda i može. Još ako su ko moji jedan frend što bi dupe dao za hamburger u 2 ujutro sam da mu je jest onda može. Ako su žene onda nezz što bi rekoMa jedan gay lik sto se hvalio da jebe za hambic...
Vidjela svega... Radim s ljudima i sa pijanim ljudima od osamnaeste...Što da rade. Trebaš vidit kad dođe lik platit sa 100€ plaćat cestarinu od 11 kn to je nekih 1 i 5€
Di to ima pijanih osim u birtiji?Vidjela svega... Radim s ljudima i sa pijanim ljudima od osamnaeste...
Tako ces ti kad ces zivjet sa 30 kn juricaKoga jebe to se nije izjasnio. Ako su tranđe i frajeri onda možda i može. Još ako su ko moji jedan frend što bi dupe dao za hamburger u 2 ujutro sam da mu je jest onda može. Ako su žene onda nezz što bi reko
Razmisljam se cijenkat s polly ko da smo na placu. Možda popusti kad vidi da imam profilnu di vozim mercedesTako ces ti kad ces zivjet sa 30 kn jurica
Ja bi ti duplo zaracunala.. Kao imas love..Razmisljam se cijenkat s polly ko da smo na placu. Možda popusti kad vidi da imam profilnu di vozim mercedes
Ne primam ja ništa u dupe. Jedino mogu tražit nekog ko oće prodat bubreg zaradu dijelimo popolaTako ces ti kad ces zivjet sa 30 kn jurica
A ništa onda ću joj reć da je tatin auto pa šta će ondaJa bi ti duplo zaracunala.. Kao imas love..
Nema veze tata placaA ništa onda ću joj reć da je tatin auto pa šta će onda
Ne plaća ništa . Reći ću ajd mala ne zajebavaj tolko nego daj sise da ih cuclamNema veze tata placa
Ma daj Sigi kaj stvarno ti tak izgledašA ta nekako previse na mene podsjeca... Cudno da ju venty nije zapazio
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|