Sisata i guzata
Well-known member
Da novo iskustvo za meneŠta to biti trijezna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da novo iskustvo za meneŠta to biti trijezna?
Odmori, zaslužila si...E dida moj... Odoh u penziju lagano... Nije ovo vise za mene
Šta fotošopirana, inkartana sa 2 ruke...al uzmi u obzir da je latina fotošopirana, a Sigy nije!
Ma i ja mislim...Odmori, zaslužila si...
Pa evo ova zadnja od g. Bukefalla, što njoj fali?Pa di kad ne znam koje rade gfe i koje se ljube od tih za 400? Za onu za koju znam pobjeze na GO
Pol ih ode na Go i šta da jebem sadOdmori, zaslužila si...
Buk ce mu uvijek dat preporuku... To je iskusnjara...Pa evo ova zadnja od g. Bukefalla, što njoj fali?
A sta ja znam... Cekaj da se napijem, ne znam sta bi ti reklaPol ih ode na Go i šta da jebem sad
Za početak što kaže da osjetiš zube dok puši, kaže sise neka dvojka hm hm ja volim kad imam za šta primit. Mislim da nije gfePa evo ova zadnja od g. Bukefalla, što njoj fali?
Pa reci mu da jebe ovu polovicu šta je ostalaA sta ja znam... Cekaj da se napijem, ne znam sta bi ti rekla
Šta kad se napiješ ?A sta ja znam... Cekaj da se napijem, ne znam sta bi ti rekla
Ej, al to je < = 400 kn, 2 puta...Za početak što kaže da osjetiš zube dok puši, kaže sise neka dvojka hm hm ja volim kad imam za šta primit. Mislim da nije gfe
Ma nista, nista.Šta kad se napiješ ?
Otišao bi ja do viki al ode na godišnji onaEj, al to je < = 400 kn, 2 puta...
Njena pička će ti pjevat u mezzosopranu za te pare...Ići do polly riskirat 250 gladovat 27 dana pitanje je sada
Bar ce bit odmorna...Sad našla na godišnji mogla prvo mene primit pa nek ide na godišnji
Gori si od Sombija.Sad našla na godišnji mogla prvo mene primit pa nek ide na godišnji
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|