Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ono apsolutno no tih godina bilo je ohoho bendovanaravno: svaki album sedamdestih do Scary Monsters je petica, ali zadnja dva su bili odličan povratak. Meni Ziggy Stardust je među top 5 najomiljenijih albuma.
ne bih rekao da je vrhunac, ali šećer na kraju jest. osobno preferiram trojku iz ranih 70ih: Hunky Dory, the Man Who Sold the World, Ziggy Stardust (i ono što 70ih slijedilo, ali ta tri najčešće slušam).Pa mislim da je Lazarus.vrhunac i šečer na kraju
Pa slažem se ali ne smatram to teškom artiljerijomne bih rekao da je vrhunac, ali šećer na kraju jest. osobno preferiram trojku iz ranih 70ih: Hunky Dory, the Man Who Sold the World, Ziggy Stardust (i ono što 70ih slijedilo, ali ta tri najčešće slušam).
Mislum da Lazarus malo tko shvača ali šečer na krajune bih rekao da je vrhunac, ali šećer na kraju jest. osobno preferiram trojku iz ranih 70ih: Hunky Dory, the Man Who Sold the World, Ziggy Stardust (i ono što 70ih slijedilo, ali ta tri najčešće slušam).
BujrumPozdrav-nešto pobožno za kraj...allahu ekber
Na abecediSta je ovooo...
Madmax, Kozjak.. Momcii.. Di je zapelo...
Ja pišem žalbu Mensi da su me prevarili....Sta je ovooo...
Madmax vjv kod Latina 2 h . Ima ih u zg sad 61 sad to je najveći broj dosada kolko sam vidio bilo ih je dosad 40 . Treba obići to napisati recenzije. Kozjak tu neke žalbe smišlja kolko vidim. Za ostale ne znam di su. Ja kalkuliram i smišljam kod koje ici na kraju neću niti kod jedne očitoSta je ovooo...
Madmax jebe do pola 2 ujutro...Madmax vjv kod Latina 2 h . Ima ih u zg sad 61 sad to je najveći broj dosada kolko sam vidio bilo ih je dosad 40 . Treba obići to napisati recenzije. Kozjak tu neke žalbe smišlja kolko vidim. Za ostale ne znam di su. Ja kalkuliram i smišljam kod koje ici na kraju neću niti kod jedne očito
Jura jesi bio ti kod Viki ili sam ti đabe dao broj??Madmax vjv kod Latina 2 h . Ima ih u zg sad 61 sad to je najveći broj dosada kolko sam vidio bilo ih je dosad 40 . Treba obići to napisati recenzije. Kozjak tu neke žalbe smišlja kolko vidim. Za ostale ne znam di su. Ja kalkuliram i smišljam kod koje ici na kraju neću niti kod jedne očito
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|