Patak
Well-known member
Jel plača gemišt pitam za PatkaOlivera je Poljakica za siromasne...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel plača gemišt pitam za PatkaOlivera je Poljakica za siromasne...
Patak zivi... Macke i pelin...E sad ne mora biti tako ako ne želiš
Nisam nego je neko objavio insta i kad sam vidio mrak mi pade na ociCek ti si bio kod nje
Jbt motiv..100kn je poanta..i nemoras stopat koliko koja poza traje..Olivera je na insta imala one religijske neke motive uvijek .
7 dana joj je trebalo da se osovi na noge...svaka čast majstore!Zadnja Latina koju sam ja 2 h jebo je pobjegla 7 dana nakon toga a recenzija na nju je netragom nestala
Marijole ljubomorko siOlivera je Poljakica za siromasne...
Mad bi tri dana ostao....Jbt motiv..100kn je poanta..i nemoras stopat koliko koja poza traje..
Žalilo se pol foruma da nisu mogli svršitJbt motiv..100kn je poanta..i nemoras stopat koliko koja poza traje..
Pusti mu njegovu pjesmuMarijole ljubomorko si
Pa zahvalan sam Pa barem mi obične Patke smo takviPatak zivi... Macke i pelin...
Znam da me sterala pod tuš odma iako sam se tuširao doma i to jednom prije ducana i jednom prije samo odlaska i kod nje treći put i nakon akcije opet tuš7 dana joj je trebalo da se osovi na noge...svaka čast majstore!
Pa nije on od Pariških tvrda srcaPusti mu njegovu pjesmu
Sta ti je vruce bilo...Znam da me sterala pod tuš odma iako sam se tuširao doma i to jednom prije ducana i jednom prije samo odlaska i kod nje treći put i nakon akcije opet tuš
Okruglo mjesec da nesilazi sa nje..Mad bi tri dana ostao....
To se zove one man body2bodyZnam da me sterala pod tuš odma iako sam se tuširao doma i to jednom prije ducana i jednom prije samo odlaska i kod nje treći put i nakon akcije opet tuš
Jel od Alke VuicePusti mu njegovu pjesmu
Vlatke pokosJel od Alke Vuice
Otišla u kanaduVlatke pokos
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|