Patak
Well-known member
Pod.dojmom Pelinkovca koji.govori istinuDobro kazes...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pod.dojmom Pelinkovca koji.govori istinuDobro kazes...
Nije Indija.ali blizu Neki Pakistanac možda
A slatki su.
Sada si postao Homeini, ako se ne varam.Evo, vrijeme je za novu profilnu...ma, novi život.
Tako je!Sada si postao Homeini, ako se ne varam.
Radije bih bio mladi prota ili mladi rabin: vjernicama sigurno omiljen, i brak vrlo poželjan. još bi tjerali svoje kćerke da stupaju u brak s tobom.Fra Jebo je zakon. Spavao je sa 11 maloljetnica.
POHOTNI PROLOŠKI ŽUPNIK "Zvali su ga Fra Jebo! Sam je prizna da je spava s jedanaest maloljetnica!"
Kasnije se sam demantira pa se spustija na dvi. Svi su znali šta se događa i šutili su. Treba ga uvatit za muda i obisit. Bio je nikakav, sve najgore o njemu, a ljudi šute, pred novinarima ne žele pričati. A čim odu, odma pričaju o svemu ovome što se dogoslobodnadalmacija.hr
Zar nema Balašević pjesmu lijepa protina kćiRadije bih bio mladi prota ili mladi rabin: vjernicama sigurno omiljen, i brak vrlo poželjan. još bi tjerali svoje kćerke da stupaju u brak s tobom.
preporučujem ti taj Bowiev spot malo gore: dobra je spika i lijepe su cure.
Bowie je bio dobar u počecima svoje karijere. Poslije se pokvario.preporučujem ti taj Bowiev spot malo gore: dobra je spika i lijepe su cure.
naravno: svaki album sedamdestih do Scary Monsters je petica, ali zadnja dva su bili odličan povratak. Meni Ziggy Stardust je među top 5 najomiljenijih albuma.Bowie je bio dobar u počecima svoje karijere. Poslije se pokvario.
Pa mislim da je Lazarus.vrhunac i šečer na krajuBowie je bio dobar u počecima svoje karijere. Poslije se pokvario.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|