Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Badel Pelinkovac oš da ti slikamMa kod patka ti nije ni jedan ni drugi..mislimda bi mogla biti travarica...
Imaš i pelin Istra Bitter...jebeš badelov i ostale; pelinkovac od maraske je najbolji.Miro, slutim da ti znaš...ovaj Badelov pelinkovac je bitno drugačiji od pokojnog Dalmacijavino pelinkovca, jel to drugi način proizvodnje bio?
A da nije Albanka...Badel.Pelinkovac zakon
Kakve reume zadnji put bio kod doktora prije 11 god hahaJel za reumu šta je dobra?
Ma da ko da pijem rose vino pa vino je crno ili bijelo kakvi rose itdImaš i pelin Istra Bitter...jebeš badelov i ostale; pelinkovac od maraske je najbolji.
Jbg kad mi mislimo globalno a pijemo lokalno. I za Kaltenberg smo se uvjerili bili da valja....Imaš i pelin Istra Bitter...jebeš badelov i ostale; pelinkovac od maraske je najbolji.
od Albanki.volim Skenderberg KonjakA da nije Albanka...
Taj lik je stavio još jedan oglas:Mozda netko od blokiranih
Ma ono kad su te ispumpavali ..jel daKakve reume zadnji put bio kod doktora prije 11 god haha
Ja imam sumnjivca a vi kako oćete....Taj lik je stavio još jedan oglas:
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Iste slike kurca.
Ovdje je sada "kućni majstor".
Nikad u životu vidiš moraš naučiti piti ako već želiš Ovisnosti se lako razvijajuMa ono kad su te ispumpavali ..jel da
Stvar navike, a čovjek se tješi tad da ono što pije nije najgora splačina ali može proći...ne treba o tome raspravljati.Jbg kad mi mislimo globalno a pijemo lokalno. I za Kaltenberg smo se uvjerili bili da valja....
Da cujemo...Ja imam sumnjivca a vi kako oćete....
Don KačunkoDa cujemo...
Pitaj ga i jel požuruje ili naplaćuje po satu?Ajd Sig pitaj koja je cijena...
To je moj sumnjivac, nađite si svoga.Da cujemo...
Lemozina po dogovoru ako je Don Kačunko iza togaAjd Sig pitaj koja je cijena...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|