Patak
Well-known member
kod Ok coralaCekam nastavak dvoboja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kod Ok coralaCekam nastavak dvoboja...
A istina... Zimi hodam polugola a ljeti mi zima... Jbg...Pa vidis sve radis kontra ...radnim danom se nalijes a subota vece.sokic od jagode ..
Imam teleskop ali Zg mi predalekoA istina... Zimi hodam polugola a ljeti mi zima... Jbg...
A tko je veceras na tapetu..koce najebat..molim te nemoj Ventia..Cekam nastavak dvoboja...A tkoj
Ma neee ja nego ova dvojica zaracenih..A tko je veceras na tapetu..koce najebat..molim te nemoj Ventia..
Jbt Patak ti stvarno znas uzivat...Maca spava na stolu Samnom i Pelinkovcem haha Neprocjenjivo
Glupan vs FuckerMa neee ja nego ova dvojica zaracenih..
Tapete ne lijepe već cc 30 i kusur godinaA tko je veceras na tapetu..koce najebat..molim te nemoj Ventia..
Kako si napraviš družeJbt Patak ti stvarno znas uzivat...
Jos ti samo zenska fali...Kako si napraviš druže
Miro, slutim da ti znaš...ovaj Badelov pelinkovac je bitno drugačiji od pokojnog Dalmacijavino pelinkovca, jel to drugi način proizvodnje bio?Jbt Patak ti stvarno znas uzivat...
Jbg Dida neprihvaca da namladjima svijet ostaje...ali ga i onaj zna odvalitii...hhej 2500 putaMa neee ja nego ova dvojica zaracenih..
Da mi uništi zen ovako krhak?Jos ti samo zenska fali...
Ma kod patka ti nije ni jedan ni drugi..mislimda bi mogla biti travarica...Miro, slutim da ti znaš...ovaj Badelov pelinkovac je bitno drugačiji od pokojnog Dalmacijavino pelinkovca, jel to drugi način proizvodnje bio?
Jel za reumu šta je dobra?Ma kod patka ti nije ni jedan ni drugi..mislimda bi mogla biti travarica...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|