maserkasplit
Well-known member
A e bas .. imam jos samo gigabajt free od maksimalnih 15 nakon toga prestanu dolazit mailovi pa da se i to popuni da sve grupno ocistimbio ti prazan inbox pa si htjela malo tipkanja??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A e bas .. imam jos samo gigabajt free od maksimalnih 15 nakon toga prestanu dolazit mailovi pa da se i to popuni da sve grupno ocistimbio ti prazan inbox pa si htjela malo tipkanja??
Nije moguče,al je mogućeJel to moguče hm
ode i to večerasA e bas .. imam jos samo gigabajt free od maksimalnih 15 nakon toga prestanu dolazit mailovi pa da se i to popuni da sve grupno ocistim
ove guzice ti nedaju mira baš hahahBudes brisao ti suze dok te budem jebao sombrericu maleni
Taman.dosta mi gigaA e bas .. imam jos samo gigabajt free od maksimalnih 15 nakon toga prestanu dolazit mailovi pa da se i to popuni da sve grupno ocistim
yesNije moguče,al je moguće
Ma nece haha a i isto je nemam namjeru vise odgovarat ima jutra uz kavu sad je vrime za odmor dug je dan bioode i to večeras
i meni, umorio se od tipkanjaMa nece haha a i isto je nemam namjeru vise odgovarat ima jutra uz kavu sad je vrime za odmor dug je dan bio
satralo mei meni, umorio se od tipkanja
Hahahai meni, umorio se od tipkanja
A mis mali .. promijeni rukusatralo me
obje su u pogonu, još jedna će mi možda zatrebatHahaha
A mis mali .. promijeni ruku
Daaaaa...Na ovo Sigi moja ..
Ostavljam vas, laku noc ljudovi...
SIG jedan dan u poznatoj kafani...
ako danas nisam napisao više od Sig vjv nikad nećuobje su u pogonu, još jedna će mi možda zatrebat
Ti i patka ste u konkurenciji za tron...ako danas nisam napisao više od Sig vjv nikad neću
još kod mene nema copy pasteTi i patka ste u konkurenciji za tron...
Na tronu ima mjesta i.za kraljicu Kralj bez kraljice ne ideTi i patka ste u konkurenciji za tron...
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|