Sisata i guzata
Well-known member
Iskreno ma zaboli me....i ti bi neke stvari izbrisala čini mi se, bar bi ja tvom mjestu
Svatko gleda na stvari kako zeli, a tko sam ja da im branim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno ma zaboli me....i ti bi neke stvari izbrisala čini mi se, bar bi ja tvom mjestu
hahah eto vidiš. pa nije sramota biti gaymozes mi ti biti decko, samo stavi sombrero na glavu i biti cu tvoj toro, moj mali pončo
Di ima Niksicke pive jbt... To nisam pila u Hrvatskojdvije pive. nikšićke
Lijepo ali svejedno imaš.duge noge pa još i štikle kad dođu Nosis li japanke Pitam za PatkaPa i toga je bilo.. dok mi se renovirao stan zivila sam u poslovnom prostoru tj salonu za masazu nisam imala stol za jesti tamo pa sam jela na ovom ,spavala i sve bilo mi je puno jos i stan placat uz salon ,srica da stol nemoze pricat![]()
Nije, sramota je biti ljigos ulizica poput tebe.hahah eto vidiš. pa nije sramota biti gay
Di ima Niksicke pive jbt... To nisam pila u Hrvatskoj
Sutra ću ja tebi naći nekuSamo za Venturu
Ok aj necu vise stvarno
Sutra me nema tu...
Čekaj da odvrti ispodgdje se to vidi maserka? pa cijeli dan na forumu a zadnji ću vidjet nije fora![]()
Haha koje mislis na sliku ma u oglasu danas san ga stisla da se produzi pa napravila se od toga sapunicagdje se to vidi maserka? pa cijeli dan na forumu a zadnji ću vidjet nije fora![]()
Rekla sam ti nema me sutra...Sutra ću ja tebi naći neku
da i poduže noge od očekivanjaHaha koje mislis na sliku ma u oglasu danas san ga stisla da se produzi pa napravila se od toga sapunica![]()
jebote ne cmizdri stalno haha.pravi pasivac siNije, sramota je biti ljigos ulizica poput tebe.
Kod mene u kvartovskom kaficu poslat cu ti sliku sutra na whatsup narucit cu odma jednu za tebe i za mene iako cu ih obe ja popitiDi ima Niksicke pive jbt... To nisam pila u Hrvatskoj
Mozeee jbt to sam u Bg zadnji put pila...Kod mene u kvartovskom kaficu poslat cu ti sliku sutra na whatsup narucit cu odma jednu za tebe i za mene iako cu ih obe ja popiti![]()
Tebi cu cmizdriti dokle god budes na ovoj temijebote ne cmizdri stalno haha.pravi pasivac si
donjet ću ti ja nekoliko dok dođemMozeee jbt to sam u Bg zadnji put pila...![]()
haha baš si zabavan. hahah obriši te suze dragaaaaTebi cu cmizdriti dokle god budes na ovoj temi![]()
Meni možeš ribudonjet ću ti ja nekoliko dok dođem
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|