D
Deleted member 4720
Guest
samo tvojaove guzice ti nedaju mira baš hahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo tvojaove guzice ti nedaju mira baš hahah
Za razliku od tebe debilceka jel tako.nevjerojatno hahaha. sigi ti si tu stvarno kraljica iq-a
Laku noc ljigicalaku noć sigi i ostali
Ako je netko zaslužio robiju je zaslužio. To je ko da ti pogaziš autom 7 baba kod lidla i 7 na pješačkom i kazes omaklo mi se. Pa ja bi Tr momentalno poslao na doživotnu . Ko ona ministrica žalac vozi s isteklom vozačkom nikom nis skrivi prometnu članica hdza nikom nis. Da sam ja vlast nebi kod mene bilo povlaštenih zgazio si babu a jarane ideš u zatvor 5 godina minimalno. S tim da bi po zakonu takvom omogućio polaganje nakon 2 godine i to tek nakon sto je 2 godine na slobodi a ne dok je u zatvoru da odma može polagat. Znaci 5 godina zatvora izađe van bude 2 godine slobodan može ponovno polagat ak oce ak neće ne mora. To sam uzeo kao primjer samo. Reci će netko motoristi Biciklisti pješaci ne znaju kud idu istina , al sto ces kad na debile treba pazit . Kolko puta ja vidio likovi na čisto prođu. Pa takvom bi oduzeo vozačku odma . Ono svjetli već crveno on prodeto kaj bi ti ..to su srećom tvoje puste želje dok se navedeni kupaju u zlatnicima ,ti truneš iznutra u pustoši jala srca svog ...reko bi vlado gotovac
srećom pa takvi ko ti ne odlućuju ništa o nikom
imali smo jednog zagorca koji je volio slat puno na robiju , ne ponovilo se
Drugo su ovi sto idu na žuto i taman dođe prođe i uhvati ga crvenoAko je netko zaslužio robiju je zaslužio. To je ko da ti pogaziš autom 7 baba kod lidla i 7 na pješačkom i kazes omaklo mi se. Pa ja bi Tr momentalno poslao na doživotnu . Ko ona ministrica žalac vozi s isteklom vozačkom nikom nis skrivi prometnu članica hdza nikom nis. Da sam ja vlast nebi kod mene bilo povlaštenih zgazio si babu a jarane ideš u zatvor 5 godina minimalno. S tim da bi po zakonu takvom omogućio polaganje nakon 2 godine i to tek nakon sto je 2 godine na slobodi a ne dok je u zatvoru da odma može polagat. Znaci 5 godina zatvora izađe van bude 2 godine slobodan može ponovno polagat ak oce ak neće ne mora. To sam uzeo kao primjer samo. Reci će netko motoristi Biciklisti pješaci ne znaju kud idu istina , al sto ces kad na debile treba pazit . Kolko puta ja vidio likovi na čisto prođu. Pa takvom bi oduzeo vozačku odma . Ono svjetli već crveno on prode
Postaješ mi sve simpatičniji. Vjeruj opće se ne ljutim na tebeLaku noc ljigica
A dupli pelin si naravno čuo.hahaha ovo još nisam čuo
Ja te shvaćam ali ti neJa kurac ne tražim. Vjerovatno niti ti. Da ga tražiš imala bi ga i bez ovog foruma.
Imaš ti razlog da živišImašli ti život osim ovog foruma?
ako oni pogaze 7 baba samo kaznu naplatit neće u zatvor valjdaDrugo su ovi sto idu na žuto i taman dođe prođe i uhvati ga crveno
pa za sve duplo jesam ali kategorija HEE mi je novostA dupli pelin si naravno čuo.
I meni ocito ne pratim inovacijepa za sve duplo jesam ali kategorija HEE mi je novost
he, gfe, ege, adz ali hee odnosno točno bi bilo HEHEpa za sve duplo jesam ali kategorija HEE mi je novost
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|