Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozeee Miroo uvijek...drug je drug... Centar mog maticnog naselja.... Jedna jedina pizzerija...E bas sam gladan....moze Sig za mene cetvrt...
Nekada si puno kvalitetnije pisala...Hahah Kozjak vii meni niste ni na koji nacin... Ne zelim od prvog dana ni vas, ni vasepare, niti ti se nudim niti imam namjeru... Isto vrijedi i za vas ostale koje nisam upoznala
Dajte se spustite ...
Nisam spominjala vrijedanje mene jer mene se ne moze uvrijedit, samo nasmijat... Ali niste mi zanimljivi i sto se prije pomirite s tim bolje za vas....
Cekam pizzu pa pisem s vama dok cekam konobara...
Hahah Kozjak vii meni niste ni na koji nacin... Ne zelim od
Mene vise interesira zasto si misli da je ona zanimljiva ili zasto bi mi pobogu trebali biti njoj zanimljivi? Ima sigurno kontakte od svih svojih pajdasa i mogu si napraviti grupu na wasupu i lijepo si biti zanimljivi od 0 do 24.Nekada si puno kvalitetnije pisala...
A gle možda je Sig našla dečka hahaNekada si puno kvalitetnije pisala...
Bi li volio biti dečko od Sig? Da ili ne? Čisto diskusije radi.A gle možda je Sig našla dečka haha
Da zato jel mi je baš ono napeta a i moj tip žene jeBi li volio biti dečko od Sig? Da ili ne? Čisto diskusije radi.
a jake diskusije, baš vodi u zanimljiv smjerBi li volio biti dečko od Sig? Da ili ne? Čisto diskusije radi.
Daj ti nešto, pomozi, vidiš da nemamo inspiracije...a jake diskusije, baš vodi u zanimljiv smjer
Pa ti si je vrijeđao mjesecima prije nas...potjerali ste jedinu žensku u birtiji Maserka se malo ubaci ali Sig je jedina imala volje tipkat cijeli dan, sad će u birtiji bit peder party, svaka nam dala
Pa werdum samo joj budi zanimljiv i tipkat ce ti ona cijeli dan aha ni ti joj nisi zanimljivi hahaahahapotjerali ste jedinu žensku u birtiji Maserka se malo ubaci ali Sig je jedina imala volje tipkat cijeli dan, sad će u birtiji bit peder party, svaka nam dala
jesam ali uvijek je to bila više kritika...ono kad postane predroljasta za moj pojam malo je podbodem da se skulira...ovo tvoje je malo pretjerana reakcija ako mene pitaš ali tvoja volja...eto bar da nešto raspravljamoPa ti si je vrijeđao mjesecima prije nas...
Tko se macha lacha la kukaracha, ma nemam ja nista protiv nje. Ona ima protiv mene i stalno podbada i podsmjehuje se ironicno. Tako da otom potom ko je tu zao. Od mene nikad nije dobila ni jednu uvredu niti bude. Ipak je ona njezniji spol.Momci, bas ste zli
a ne znam ja se nisam našao uvređen i povređen na to kao DidaPa werdum samo joj budi zanimljiv i tipkat ce ti ona cijeli dan aha ni ti joj nisi zanimljivi hahaahaha
Mislim da to više nije ista osoba...vrti u krug istu priču...dosadni ste, škrti, ne zanimljivi, nedojebani...sve mi je to čudno...čak i reakcije na moje pisanje nisu iste...kao da piše neka osoba koja ne zna što bi napisala...pravoj Sig se to nije dešavalo...jesam ali uvijek je to bila više kritika...ono kad postane predroljasta za moj pojam malo je podbodem da se skulira...ovo tvoje je malo pretjerana reakcija ako mene pitaš ali tvoja volja...eto bar da nešto raspravljamo
e sad si joj se osvetio baš si ju prešaoTko se macha lacha la kukaracha, ma nemam ja nista protiv nje. Ona ima protiv mene i stalno podbada i podsmjehuje se ironicno. Tako da otom potom ko je tu zao. Od mene nikad nije dobila ni jednu uvredu niti bude. Ipak je ona njezniji spol.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|