maserkasplit
Well-known member
"planet" my fail..jbg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da Sigi cjenim tebe ne Nemaš ti ništa privlačno osim da si priljepak tko se zalijepi đabe ti diplome i glumatanjeJos mi je najzalosnije kad mi se il uzivo il na netu obracaju osobe koje ne postoje ,odgovaranjem na njihove komentare bi potvrdio da su tu al nisu pa cemo ih nastavit ignorirati jer NE postoje samim time ne postoje njihova misljenja komentari uopce bilo sto... Sig dolazi idemo partijati , i da usput bas si mi lijepa
da pogotovo kad Veganka pruža oralne usluge a ne konzumira meso kakav fejkNajzalosnija faza jednog ljudskog bica prema drugom je zaljenje.. zaljenje radi zapinjanja u zatucanosti,nerazvoju,glupavosti ,cak nije ni smijesno samo zalost.. ima zanimljivih emisija dostupnih i budalama . Discovery,animal olanet,wild ,history,itd itd .. nema izgovora za biti glup samo lijenost... Lijenost i nezelja za umnim napredovanjem.. nije tesko...i dalje mi je zao. Svakog tko je zaostao u razvoju sebe ..
Pa Patak je tu normalniji i iskreniji od pola foruma. I ne glumi laznu velicinuMadmax lajka psihu statuse i poruke nije krivo drustvo mi smo kao pojedinac pridonijeli ovom trulezu ovoj bolesti i ludilu da se razvija u normalno a normalan se ispricava jer je takav.. svi smo krivi ... Uzas.. nista nego uzas ...neka nam je i gore zasluzujemo sve ...
Totalno i logično"planet" my fail..jbg
Zasto imas takvo misljenje o njemu?Madmax nije smijesno uopce .. jel bi se smijao tako umno zaostalim osobama uzivo isto da ih upoznas
Pa ja to.razumijem ali tu količinu ega nadmetanja vladanja totalno nepotrebnoPa Patak je tu normalniji i iskreniji od pola foruma. I ne glumi laznu velicinu
Taj nick koji imenujes za mene ne postoji oa necu komentirati nitko tu nije iskren al ima osoba koje bi vrijeme provedeno tu morali bit u terapijskim grupama za svoje dobro al nisu..Pa Patak je tu normalniji i iskreniji od pola foruma. I ne glumi laznu velicinu
Šta ti imaš um kupiš se i prodaješMadmax nije smijesno uopce .. jel bi se smijao tako umno zaostalim osobama uzivo isto da ih upoznas
Pa dobro objasni mi molim te to malo, ako neces ovdje, napisi mi u ppTaj nick koji imenujes za mene ne postoji oa necu komentirati nitko tu nije iskren al ima osoba koje bi vrijeme provedeno tu morali bit u terapijskim grupama za svoje dobro al nisu..
Istina boli to je OkTaj nick koji imenujes za mene ne postoji oa necu komentirati nitko tu nije iskren al ima osoba koje bi vrijeme provedeno tu morali bit u terapijskim grupama za svoje dobro al nisu..
Ne bi komentirala situacije koje su neki shvatili osobno i ozbiljno i iz sebe provukli sve najgore na nekom forumu a takvi bi bili jos gori uzivo nisi tu od pocetka da si kompetentan ovu situaciju procijeniti al naravno mos napisat sto oces .. najbolje da napises sam sebi 3639636 komentara i na njih jos 3643784894652 odgovora .. jer je to vrlo normalno i uopce nije bolesno i psihotično ..Zasto imas takvo misljenje o njemu?
Nula si za Patka ispod nuleMadmax nije smijesno uopce .. jel bi se smijao tako umno zaostalim osobama uzivo isto da ih upoznas
Daj si dijagnozu samaNe bi komentirala situacije koje su neki shvatili osobno i ozbiljno i iz sebe provukli sve najgore na nekom forumu a takvi bi bili jos gori uzivo nisi tu od pocetka da si kompetentan ovu situaciju procijeniti al naravno mos napisat sto oces .. najbolje da napises sam sebi 3639636 komentara i na njih jos 3643784894652 odgovora .. jer je to vrlo normalno i uopce nije bolesno i psihotično ..
Tebe da upoznam pa ja.se ne prodajemMadmax nije smijesno uopce .. jel bi se smijao tako umno zaostalim osobama uzivo isto da ih upoznas
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|