Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se pridonijela si.tome Ja nisam ne dugujem vam ništa ama baš ništaMadmax lajka psihu statuse i poruke nije krivo drustvo mi smo kao pojedinac pridonijeli ovom trulezu ovoj bolesti i ludilu da se razvija u normalno a normalan se ispricava jer je takav.. svi smo krivi ... Uzas.. nista nego uzas ...neka nam je i gore zasluzujemo sve ...
Preporučam ti da se izliječiš od sebe jer samo kad te slušam ta trkaljava briga i to vegansko neEmpatično sebično glumatanje za preživit to oralno meso tu konzumaciju pretvaranja da si netkoDa jos nadodam da se psihoza danas uspjesno lijeci da je samo potrebno priznati sebi da imas problem i postoje rjesenja ... Nitko u svom problemu ne mora biti sam. Na Jankomiru rade divne osobe koje su spremne svakom pomoc.samo se treba obratiti i javiti. Divne i strucne.. nema straha ..straj je u glavi ..
Pa kakve ti diplome imaš kakve ti priče prodaješ ti daješ dijagnoze pa ti si na prodaju kakve asilum priče i bajke prodaješ intelektualne filozofijeJos mi je najzalosnije kad mi se il uzivo il na netu obracaju osobe koje ne postoje ,odgovaranjem na njihove komentare bi potvrdio da su tu al nisu pa cemo ih nastavit ignorirati jer NE postoje samim time ne postoje njihova misljenja komentari uopce bilo sto... Sig dolazi idemo partijati , i da usput bas si mi lijepa
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|