Onda prvo do Splita tebe riješit , pa produžim do rijeke i Anu napunim, pa odem u Istru da upoznam da ovog patka i vidim kakava mu je intelegincija uživoJa sam u Splitu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda prvo do Splita tebe riješit , pa produžim do rijeke i Anu napunim, pa odem u Istru da upoznam da ovog patka i vidim kakava mu je intelegincija uživoJa sam u Splitu
Rijeka ti je blizeOnda prvo do Splita tebe riješit , pa produžim do rijeke i Anu napunim, pa odem u Istru da upoznam da ovog patka i vidim kakava mu je intelegincija uživo
Udara u glavu ko šampanjac njeno malo glatko crno koljenoSamo polako, nemoj pretjerat da ne udari u glavu
126 km je razlika između Splita i rijeke do rijeke oko 130 km a Splita 260 km+- par kmRijeka ti je blize
Nema tu pičke Produži daljeRijeka ti je blize
A jebote, nije valjda da i njega zelis napumpati ? jer vidim da je ovo isplanirana sex ruta, pa rekoh da provjerim ahaha. Patak, nedaj se druze, ne padaj na lijepe rijeci. Pamet i glavu i dupe uza zidOnda prvo do Splita tebe riješit , pa produžim do rijeke i Anu napunim, pa odem u Istru da upoznam da ovog patka i vidim kakava mu je intelegincija uživo
Ne njega samo želim upoznat da vidim jel uživo isto mutav ili samo na forumu je takavA jebote, nije valjda da i njega zelis napumpati ? jer vidim da je ovo isplanirana sex ruta, pa rekoh da provjerim ahaha. Patak, nedaj se druze, ne padaj na lijepe rijeci. Pamet i glavu i dupe uza zid
#dobrotijerekaoNema tu pičke Produži dalje
Sigurno ?? hahahaNe njega samo želim upoznat da vidim jel uživo isto mutav ili samo na forumu je takav
Frende ima i tu komaraca ko u pričiA jebote, nije valjda da i njega zelis napumpati ? jer vidim da je ovo isplanirana sex ruta, pa rekoh da provjerim ahaha. Patak, nedaj se druze, ne padaj na lijepe rijeci. Pamet i glavu i dupe uza zid
Da što se ostalog tiče miran je neće biti seksa između mene i njega. Jedino bi se ja morao njega čuvat u toj prici možda bi on htio gubit mene ali neće mociSigurno ?? hahaha
Đepna venera kaj sadNe njega samo želim upoznat da vidim jel uživo isto mutav ili samo na forumu je takav
Mislio sam da si muško a ne zena koja je seksualno privlačna muškima. Ako si zena najebala si ondaĐepna venera kaj sad
Jel ti znaš uopšte razlikovati ženu od muškarca?Mislio sam da si muško a ne zena koja je seksualno privlačna muškima. Ako si zena najebala si onda
DaJel ti znaš uopšte razlikovati ženu od muškarca?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|