Patak
Well-known member
svaštaBit cu ja tvoj konj, mozes me jahati koliko god zelis...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svaštaBit cu ja tvoj konj, mozes me jahati koliko god zelis...
Ne razumijem ja tebe. Kad pogledam u ogledalo vidim sebe al nema odgovoraDa čak i u ogledalo ako se pogledaš diguran sam da možda dobiš odgovor
E da jebena je ta evolucijaNe razumijem ja tebe. Kad pogledam u ogledalo vidim sebe al nema odgovora
Kakve to veze ima s icim
Nisi ti bas inteligentan. Tvoj IQ mora da je u teškom minusu. Kad ste se ti i pamet rastaliE da jebena je ta evolucija
Nikakve PjesničeKakve to veze ima s icim
Svašta pička rodi.vidim ja a zemlja trpiNisi ti bas inteligentan. Tvoj IQ mora da je u teškom minusu. Kad ste se ti i pamet rastali
Ako misliš na sebe potpuno si u pravu dječače.Svašta pička rodi.vidim ja a zemlja trpi
Zna biti stvar i odgoja No ti ne moraš brinuti previše o astronautici i gravitaciji kad ti mozak još začahurenNisi ti bas inteligentan. Tvoj IQ mora da je u teškom minusu. Kad ste se ti i pamet rastali
Ne evo cigareta i bičerin travarice pa odpočivatPatak, jesi popio pelin danas ?
Da kekecAko misliš na sebe potpuno si u pravu dječače.
Kaže lik koji osnovnu školu nije završio, a ako je onda je vjerovatno bježao sa satova pravopisa.Zna biti stvar i odgoja No ti ne moraš brinuti previše o astronautici i gravitaciji kad ti mozak još začahuren
Samo polako, nemoj pretjerat da ne udari u glavuNe evo cigareta i bičerin travarice pa odpočivat
Da PjesničeKaže lik koji osnovnu školu nije završio, a ako je onda je vjerovatno bježao sa satova pravopisa.
#hrvatskipravopislivemetter
Ja sam u SplituMogu prvo tebe punit kolko vidim u rijeci je ova?
Teško no ne i nemogučeSamo polako, nemoj pretjerat da ne udari u glavu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|