Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sombi nismo ni zapocelijoj sigi kako si lijepa, gotov sam odmah
Krivo, mogu @Winn69 i dečko.69 mogu i dva muška?
Da. Pogodila siWin 69 zasto imas takav nick, odnosno ti volis oralno zadovoljavat zenu?
Dida i decko možda mene ne interesuju dečki. Daj mi adresu od sig u st tu se muvam 4 babe pito niti jedna ne zna ko je sigKrivo, mogu @Winn69 i dečko.
A ti mene pitaš za problem u tvojim gačama SvaštaPatak sta onda kazes na moj slucaj o kojem smo pricali jucer
Ne razumijem sta zelis rec, samo pitam za savjet trebam li se birnuti ili ne
Đardin 69Dida i decko možda mene ne interesuju dečki. Daj mi adresu od sig u st tu se muvam 4 babe pito niti jedna ne zna ko je sig
A i ti pravog nađeš pitat. Patak se jedino u Istri zna za svoju krčmu brinut . Šta taj o zgu vidio je zg jedino na slikama.Ne razumijem sta zelis rec, samo pitam za savjet trebam li se birnuti ili ne
Sorry pa nisam ja predstavnik kučnog reda i stanara a još manje psiholog psihijatar ili ustanova za liječenje nedojebanih mladacaNe razumijem sta zelis rec, samo pitam za savjet trebam li se birnuti ili ne
Đe fi dođe toĐardin 69
U SplituĐe fi dođe to
Daj da tebe pitam stavio sam oglas da trazim zensku osobu i javila mi se i kaze da ima prostor u dubravi a ja imam 18 trebam li se brinuti da nebi to bila neka organizacija da me zeli otet il nesta ili nema tu takvih briga?A i ti pravog nađeš pitat. Patak se jedino u Istri zna za svoju krčmu brinut . Šta taj o zgu vidio je zg jedino na slikama.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|