Kozjak Dida
Well-known member
Ja štrajkam dok se Miro ne namiri. I na forumu i na poslu. I na EGE. Ali ne radi Mira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto uzimate patku alat za ranjavanjeI to vodenim...
Odi na tehnički. Sve ćeš riješiti osim šta ćeš imati 10 dana da riješiš taj konkretan problem. Idući put kad dođeš, ideš preko reda. Gotov si u 10tak minuta + papirologija koja preostane.Ne mogu do utorka naći zamjenski a ovi u ovlaštenom hoće 1550 kn. Kao mjenjaju sve. A Tiffany je u gradu i ona hoće 1550 kn...Razmišljam da njoj dam 1550 kn i pošaljem je na tehnički...teška dilema.
???Zasto uzimate patku alat za ranjavanje
Ma mislio na vodene bojce...
Jel Sadista ili mazohista zaboravi Patak da ga priupitaMa mislio na vodene bojce...
Gledam opet sliku, kad bi uzeo komadic n3ke crvene plastike prozirne i odrezao u obliku tog komadica i zalijepio samo cijanidnim lijepilom lagano ne bi moro ni far kupovat. Nije to jako. Bitno da se ne vidi na slici.Odi na tehnički. Sve ćeš riješiti osim šta ćeš imati 10 dana da riješiš taj konkretan problem. Idući put kad dođeš, ideš preko reda. Gotov si u 10tak minuta + papirologija koja preostane.
Ja iskr nista ne vidimGledam opet sliku, kad bi uzeo komadic n3ke crvene plastike prozirne i odrezao u obliku tog komadica i zalijepio samo cijanidnim lijepilom lagano ne bi moro ni far kupovat. Nije to jako. Bitno da se ne vidi na slici.
naprotiv, gužva za poluditi...a nikako krenutiWerdume, jel dosadno?
tebi?Werdume, jel dosadno?
A i kod mene tako... Vidis da navratim svakih 20 min
Skuzila sam da je mentalni rad pomazeslabo se nešto piše, bar sam u toku, ne moram čitati 60str odjednom
Misliš mentalna HigijenaSkuzila sam da je mentalni rad pomaze
Jap...Misliš mentalna Higijena
nisi jediniZašto pričaš bez veze. Poslao sam ti par mailova. Ne odgovaraš.
Cak bi htjela i snimiti nešto zajednicko govoriš.
Pa hajde.
Reci gdje, šta i kako?
Ili nemoj zajebavati ljude.
Tako je Anaa... Sve mu reci.....nisi jedini
i nazovi me ne visim stalno na emailu.Tako je Anaa... Sve mu reci.....
Pa gdje si ti...?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|