Sisata i guzata
Well-known member
Kastracija spasava zivote...Jesu.Samo mi mačak stvara probleme,naletio na neku mačku i nepušttta.Šta da radim.1500 puta mu govorim a on ne j.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kastracija spasava zivote...Jesu.Samo mi mačak stvara probleme,naletio na neku mačku i nepušttta.Šta da radim.1500 puta mu govorim a on ne j.....
Može i kokot Bit zajeban. Eto mog uju je napo iz čista mira, pa je kasnije kokot završio na boljem mjestu.Obično ženska bude
Zanimljivo u zivotnjskom svjetu sam žene rade probleme. Komarci ženski bode bogomoljka pojede mužjaka nakon parenja hobotnice ista stvar . Kukavice stavljaju jaja u tuda gnijezda. Kad imaju mlade npr medvjedica agresivna . Šta je sa muškima di su oni di zuje očito njih nije briga za mladeObično ženska bude
Muskarce i inace ni u ljudskoj vrsti nije briga gotovo za nista... Cast pojedincima...Zanimljivo u zivotnjskom svjetu sam žene rade probleme. Komarci ženski bode bogomoljka pojede mužjaka nakon parenja hobotnice ista stvar . Kukavice stavljaju jaja u tuda gnijezda. Kad imaju mlade npr medvjedica agresivna . Šta je sa muškima di su oni di zuje očito njih nije briga za mlade
Kako nije nemoj takoMuskarce i inace ni u ljudskoj vrsti nije briga gotovo za nista... Cast pojedincima...
Muski obavili svoje i ko gospoda zuje okolo odmaraju dusuZanimljivo u zivotnjskom svjetu sam žene rade probleme. Komarci ženski bode bogomoljka pojede mužjaka nakon parenja hobotnice ista stvar . Kukavice stavljaju jaja u tuda gnijezda. Kad imaju mlade npr medvjedica agresivna . Šta je sa muškima di su oni di zuje očito njih nije briga za mlade
Uh vec u crvenom ...sig reagiraj zaboga...PRAVDA ZA MIRA!
Ma nisam tamo bio, ima sigurno 2 godineMadmax sta ima... Jel se nude ove iz zumberacka
Onda sam najebala jaKastracija spasava zivote...
Kokot. Jeba ga ti.Zločest je.Može i kokot Bit zajeban. Eto mog uju je napo iz čista mira, pa je kasnije kokot završio na boljem mjestu.
ZUJE PO FORUMUZanimljivo u zivotnjskom svjetu sam žene rade probleme. Komarci ženski bode bogomoljka pojede mužjaka nakon parenja hobotnice ista stvar . Kukavice stavljaju jaja u tuda gnijezda. Kad imaju mlade npr medvjedica agresivna . Šta je sa muškima di su oni di zuje očito njih nije briga za mlade
Ja da mi netko nesto dzabe daje isla bi svaki dan...Ma nisam tamo bio, ima sigurno 2 godine
Ta mala ne radi vise tamo duze od 2 godine. Jedno 4 sigurnoJa da mi netko nesto dzabe daje isla bi svaki dan...
Malo si zezno taj prostor je aktivan oko 1 god...Ta mala ne radi vise tamo duze od 2 godine. Jedno 4 sigurno
On priča kad ga vodila za po doma, o tom prostoru.Malo si zezno taj prostor je aktivan oko 1 god...
Kokot. Jeba ga ti.Zločest je.
Ne bi rekao, osim ako tvoja jedna godina traje mojih cca 5Malo si zezno taj prostor je aktivan oko 1 god...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|