Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A DI JE REGISTRACIJA.KAKO ČU TE NAČIJel se može proći tehnički sa ovim?
Pogledajte prilog 2058
Ta ekipa je bila u Modruskoj ...tik do zg .avenije...Ne bi rekao, osim ako tvoja jedna godina traje mojih cca 5
A DI JE REGISTRACIJA.KAKO ČU TE NAČIJel se može proći tehnički sa ovim?
Pogledajte prilog 2058
Zumberacka i Josena, postoje barem 5 godina sto ja znamTa ekipa je bila u Modruskoj ...tik do zg .avenije...
Ne moze, vidi se na slici kad ga fotka, a sve slike se usporeduju u sistemu sa onima sa proslih tehnickih.Jel se može proći tehnički sa ovim?
Pogledajte prilog 2058
Ne mogu do utorka naći zamjenski a ovi u ovlaštenom hoće 1550 kn. Kao mjenjaju sve. A Tiffany je u gradu i ona hoće 1550 kn...Razmišljam da njoj dam 1550 kn i pošaljem je na tehnički...teška dilema.Ne moze, vidi se na slici kad ga fotka, a sve slike se usporeduju u sistemu sa onima sa proslih tehnickih.
Zasto je obojan moj nick tu nekim bojicamaWIN69!
Ja ti se nudio za dzabe ne ces , a ne morašJa da mi netko nesto dzabe daje isla bi svaki dan...
Pošalji nju i reci da obavezno skine majicu i grudnjak u stanici i ima da tehnički prođeš samo tako , pa makar ti i amortizeri lošiNe mogu do utorka naći zamjenski a ovi u ovlaštenom hoće 1550 kn. Kao mjenjaju sve. A Tiffany je u gradu i ona hoće 1550 kn...Razmišljam da njoj dam 1550 kn i pošaljem je na tehnički...teška dilema.
Ne mogu do utorka naći zamjenski a ovi u ovlaštenom hoće 1550 kn. Kao mjenjaju sve. A Tiffany je u gradu i ona hoće 1550 kn...Razmišljam da njoj dam 1550 kn i pošaljem je na tehnički...teška dilema.
Jedino ak je na tehničkom gay onda neces proc pa makar Mu tiffany da dzabe . U tom slučaju nisi imao srećePošalji nju i reci da obavezno skine majicu i grudnjak u stanici i ima da tehnički prođeš samo tako , pa makar ti i amortizeri loši
I to vodenim...Zasto je obojan moj nick tu nekim bojicama
Radno čekamo da odsvira dan što manje raditiPa di si patak, vidim da si jos ziv, sta ima druze ?
Joooooj, ni meni se neda raditi danas ahahaRadno čekamo da odsvira dan što manje raditi
Pricaj mi o tomJoooooj, ni meni se neda raditi danas ahaha
Znaci ima nas ha ? hahahaPricaj mi o tom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|