Patak
Well-known member
Osječam da si ljubomoran.na Marijofila?Ne mislim doslovce debile. Nego kao ja sam frajer tip. Nesto kao Čmarijole
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osječam da si ljubomoran.na Marijofila?Ne mislim doslovce debile. Nego kao ja sam frajer tip. Nesto kao Čmarijole
Jel pureče hahaPa ona voli hrenovke, tako da imas dobar start kod nje
Kako mogu biti ljubomoran na tog bedaka koji je zaglavio u osnovnoj skoli.Osječam da si ljubomoran.na Marijofila?
Pa tako mi izgleda no izgled zna prevaritiKako mogu biti ljubomoran na tog bedaka koji je zaglavio u osnovnoj skoli.
Ma ne ne skroz sam ljubomoran na imaginarnu osobu s foruma, u pravu si. Nocima se budim u hladnom znoju.Pa tako mi izgleda no izgled zna prevariti
Da vruče zna biti ispod popluna nego hočeš poslat tajnicu na more ovo litoMa ne ne skroz sam ljubomoran na imaginarnu osobu s foruma, u pravu si. Nocima se budim u hladnom znoju.
Tajnica je free cilo litoDa vruče zna biti ispod popluna nego hočeš poslat tajnicu na more ovo lito
Kozjak Dida... Moze pitanje iz iskustva... Godine su to...
Zasto ja od svakoga prije ili kasnije napravim "Antu"(bivseg) ...
Hoče možda u istru na kvarcanje guze iliTajnica je free cilo lito
Pa znamo... Jer on je vrh po svemuMa ne ne skroz sam ljubomoran na imaginarnu osobu s foruma, u pravu si. Nocima se budim u hladnom znoju.
Malo do Rovinja kazeHoče možda u istru na kvarcanje guze ili
Aha, ako te takvi kao on pale onda nije ni cudno zasto sve uvijek isto zavrsiPa znamo... Jer on je vrh po svemu
Daj.joj.neku.buštu para.barem.pa da me vodi malo da manđamo.dobro riblje plate školjkeMalo do Rovinja kaze
On ti nije nista rekao ali ti ga stalno vredas...Aha, ako te takvi kao on pale onda nije ni cudno zasto sve uvijek isto zavrsi
Ti si presubjektivna srce moje oko te teme.On ti nije nista rekao ali ti ga stalno vredas...
Vrh, ovo desno je patak kad se napusi i popijePonavljamo...
Pogledajte prilog 2010
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|