D
Deleted member 4720
Guest
Ne, ti si mi dala idejuA vidim googlao si bacha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ti si mi dala idejuA vidim googlao si bacha
Nemoj jabučniNe, ti si mi dala ideju
Od Patka nisiKozjak Dida... Moze pitanje iz iskustva... Godine su to...
Zasto ja od svakoga prije ili kasnije napravim "Antu"(bivseg) ...
Dobro s tobom nisam u kombinacijiOd Patka nisi
Možda jer su naivni ko mađarske sobariceKozjak Dida... Moze pitanje iz iskustva... Godine su to...
Zasto ja od svakoga prije ili kasnije napravim "Antu"(bivseg) ...
Točno.ili TačnoDobro s tobom nisam u kombinaciji
Ovaj spot je sve...
Da i Dostojevski napisao IdiotaOvaj spot je sve...
Nemam ja pogresna uvjerenja vec sam ili predobra ili preveliko govno... Nema izmedu... I to je sranjeI Ana Bučević imala svoja pogrešna uvjerenja hm
ima i treče previše se zamaraš.na plus 35 u hladu Radije popij pivoNemam ja pogresna uvjerenja vec sam ili predobra ili preveliko govno... Nema izmedu... I to je sranje
Problem je u tvojim ocekivanjima. Dobre odbijes, a debili te privuku na prvu. No onda znas da ipak nista od toga.Nemam ja pogresna uvjerenja vec sam ili predobra ili preveliko govno... Nema izmedu... I to je sranje
Ja mislim da me debili ipak ne mogu privuc... Da se palim na dobre likove...Problem je u tvojim ocekivanjima. Dobre odbijes, a debili te privuku na prvu. No onda znas da ipak nista od toga.
Ne mislim doslovce debile. Nego kao ja sam frajer tip. Nesto kao ČmarijoleJa mislim da me debili ipak ne mogu privuc... Da se palim na dobre likove...
Jbg ja sam nepismen takav ti nije puno od pomoči nit kuhat znam osim jaja i hrenovkeJa mislim da me debili ipak ne mogu privuc... Da se palim na dobre likove...
Pa ona voli hrenovke, tako da imas dobar start kod njeJbg ja sam nepismen takav ti nije puno od pomoči nit kuhat znam osim jaja i hrenovke
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|