Sisata i guzata
Well-known member
Zumberacka...Moze i masaza, nije problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zumberacka...Moze i masaza, nije problem.
Maksic u cvijetu mladosti a ti bi mu uvalio starudiju...daj neku generacijuTetu Maju Alex iz Nove Galerije...zna puno kad hoće...
Btw upravo se vratila od tamo...Tetu Maju Alex iz Nove Galerije...zna puno kad hoće...
Na cevape ili?Btw upravo se vratila od tamo...
Meni je bila ok, dok me drugi put ona i mala Dora nisu orobile pijanog u Panorame...Maksic u cvijetu mladosti a ti bi mu uvalio starudiju...daj neku generaciju
Kako znasma isla stan gledatNa cevape ili?
Pa Alex je moja generacija.Maksic u cvijetu mladosti a ti bi mu uvalio starudiju...daj neku generaciju
Opcenito nisam ljubomoran tip, a pogotovo ne na likove koji imaju istu spiku iz osnovnjaka.Ljubomoran je...
Opet isto....Opcenito nisam ljubomoran tip, a pogotovo ne na likove koji imaju istu spiku iz osnovnjaka.
Opa...elita.Kako znasma isla stan gledat
Jednom bio u Novoj i zadnji put.Tetu Maju Alex iz Nove Galerije...zna puno kad hoće...
Jebeno... TerasapogledOpa...elita.
Aha, on isto ja isto kaj ti nije jasno tikvice mojaOpet isto....
Nisam bio baš svoj ali čini mi se da sam iz lifta direktno ušao u stan ili tako nešto...nije mi parilo ništa elitno...Opa...elita.
Ovo tikvice...inovativnoAha, on isto ja isto kaj ti nije jasno tikvice moja
Ovaj stan je prejeben... Ima etazu... A i gledala sam stenjevec malo... Bomba..Nisam bio baš svoj ali čini mi se da sam iz lifta direktno ušao u stan ili tako nešto...nije mi parilo ništa elitno...
Recenzija? Osvrt? Esej? Kratka priča?Jednom bio u Novoj i zadnji put.
Jel mogu ja o nekretninama, pratim trziste u zadnje vrijemeRecenzija? Osvrt? Esej? Kratka priča?
Nije mu se svidio pogled ,))))Recenzija? Osvrt? Esej? Kratka priča?
Nada, no recenzion, onli Čmarijola zaduzena za to.Recenzija? Osvrt? Esej? Kratka priča?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|