Aj ga stavi madmaxu pa nam javi rezultatPa eto ja tebi stavim kurac u picku, pa ćemo vidjet ko je u pravu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj ga stavi madmaxu pa nam javi rezultatPa eto ja tebi stavim kurac u picku, pa ćemo vidjet ko je u pravu.
Prva recenzija...Aj ga stavi madmaxu pa nam javi rezultat
Djelovao si mi ko tetkica, sad sam siguran da jesiAj ga stavi madmaxu pa nam javi rezultat
Prva recenzija smo ti i ja dragaPrva recenzija...
Vodi ga kući drugi dioPrva recenzija smo ti i ja draga
Wina naravno...Vodi ga kući drugi dio
Vidim da si ih ti vec vodio kod sebe doma. Male deckiceVodi ga kući drugi dio
Dizi letvicu, drzi nivo...Vidim da si ih ti vec vodio kod sebe doma. Male deckice
Usli su oni u tebe jel tako? Od tuda i izlaze sve te frustracije. Uglavnom postajes mi preveliki gubitak vremena. A dosadan si. Pa eto pobijedio si me. Vise ti necu replicirati.Dizi letvicu, drzi nivo...
Taman sam mislio da si usao u đir kada ovo???
Pocivao u miru!Usli su oni u tebe jel tako? Od tuda i izlaze sve te frustracije. Uglavnom postajes mi preveliki gubitak vremena. A dosadan si. Pa eto pobijedio si me. Vise ti necu replicirati.
#bojišsedasamupravu#necesedesiti
Ima kandidata pa provjeri...#bojišsedasamupravu
Ajde šta si se stisla širiš muda po forumu ,a običnog seksa se bojiš . Dobro tvoj gubitak. Ak su muški kandidati njih nek provjeri hobo ja nećuIma kandidata pa provjeri...
Ne bojim se... Samo nemam zelju za tim...Ajde šta si se stisla širiš muda po forumu ,a običnog seksa se bojiš . Dobro tvoj gubitak. Ak su muški kandidati njih nek provjeri hobo ja neću
Sigica dobra ti profilnaIma kandidata pa provjeri...
Niste mi zanimljivi, rekoh vec 100 puta...Ne bojim se... Samo nemam zelju za tim...
Sig, priznaj da nisi dosad bila sa pravim ninjomSigica dobra ti profilna
Kad si postala aseksualana? Posto neće većina s pilećim mozkom znat šta je da objasnim odma. Dolje je njihova zastava, a aseksualni su osobe koje nemaju želju uopće ili jako malu zalju za seksom.Ne bojim se... Samo nemam zelju za tim...
Bila sam s onim s kim sam zeljela i to je najvaznijeSig, priznaj da nisi dosad bila sa pravim ninjom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|