D
Deleted member 4720
Guest
Da i to od tebe Winn69Znaci primio si kad boli cc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da i to od tebe Winn69Znaci primio si kad boli cc
Bila je i ona žena s kitom ak bas oces, a sad žena sa ženom jednom nikom niš muško jednom sa shemale odma gay ma daj me nemoj s tim glupostimaPa dobro si rekao... Ostalo su sve zene bile... Znaci ne i on. On ne bio muskarac. Jer ima kurac.
Dakle.. Postoji picka i kurac. Ne postoji picka s kurcem.Pa dobro si rekao... Ostalo su sve zene bile... Znaci ne i on. On ne bio muskarac. Jer ima kurac.
Ahahahahaahahahhaahahahahahhhahah isuuuse kako smijesnoSefe, moze biti frendica s povlasticama ili
frendica s posebnim potrebama???
Namjerno sam napisao s posebnim da vidim jel čitate do kraja. Čestitam prošao si test. S povlasticama jeSefe, moze biti frendica s povlasticama ili
frendica s posebnim potrebama???
Samu zastitu koristite deckiDa i to od tebe Winn69
Pazi da ne crknes od smijehaAhahahahaahahahhaahahahahahhhahah isuuuse kako smijesno
Pa ti znas najbolje jel je koristimo, dok te jebemo obojica, jel tako Marijoleto nas cakaniSamu zastitu koristite decki
I to ne samo ocat...Samu zastitu koristite decki
Postoji i ovo zadnje . Znaci kad ja stavim kurac nekoj u picku ona je picka s kurcem.Dakle.. Postoji picka i kurac. Ne postoji picka s kurcem.
Ne ne taman je onako duhovito da ostanem ziv.Pazi da ne crknes od smijeha
Picka u kojoj je kurac tocnijePostoji i ovo zadnje . Znaci kad ja stavim kurac nekoj u picku ona je picka s kurcem.
ZivioNe ne taman je onako duhovito da ostanem ziv.
Mislis octeniseptI to ne samo ocat...
I ti drug moj
Ne, bas ocat...Mislis octenisept
Alkoholni koji ti pijes ili jabucni?Ne, bas ocat...
Pa eto ja tebi stavim kurac u picku, pa ćemo vidjet ko je u pravu.Picka u kojoj je kurac tocnije
Onaj koji se koristi u takvim slucajevima...Alkoholni koji ti pijes ili jabucni?
#necesedesitiPa eto ja tebi stavim kurac u picku, pa ćemo vidjet ko je u pravu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|