Sisata i guzata
Well-known member
I u parama i u naturi...Jos naplatio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I u parama i u naturi...Jos naplatio
Varas se draga moja Sigica, moguce je itekakoNemoguce je zalim...
Koliko su tvoji inovativni toliko su i moji.Odgovori su ti isti . Neinventivni. Potrudi se bar malo...
Firmom KrsticNemojte ga više, brani se ko Kraljevina Jugoslavije 1941...
Inovativno je kad dobijes dzabe sex u zumberackoj a inventivno je nesto sasvim drugo...Koliko su tvoji inovativni toliko su i moji.
Mislis, ti nisi dobio ni jedno ni drugo i to te jebe. ZnamInovativno je kad dobijes dzabe sex u zumberackoj a inventivno je nesto sasvim drugo...
Upali plejku..razgibaj prstice...Mislis, ti nisi dobio ni jedno ni drugo i to te jebe. Znam
Eto, urotila se dvojica velikih forumaša koji još nisu otkrili život izvan birtijeMa šta će on. Taj može jedino napisat recenziju o hrvatskom pravopisu i recenzije o članku s indexa i koliko ima pravopisnih pogrešaka
Odi radi, da bi mogao jebati, vidim nisi dugo.Upali plejku..razgibaj prstice...
Hahhaahahha dize se na svasta. Al na teretne teskoNe moze se tebi ni na jednu...
Trebalo bi to zadnje ukinut... Jer nema smislaMeni su zanimljiva prepucavanja, ipak je ovo birtija, a za milokliz niz dlaku i upucavanje SiGici bi trebalo otvoriti drugu temu.
Inovativno, nema staOdi radi, da bi mogao jebati, vidim nisi dugo.
pa da pol foruma odeTrebalo bi to zadnje ukinut... Jer nema smisla
Radio ili jebao?Odi radi, da bi mogao jebati, vidim nisi dugo.
Pa sve receno...Odakle izviru svi ovi likovi...ne mogu vjerovati da netko može čitati mjesecima forum i iščekivati trenutak da mu se skine ban...potom što imaju od toga da 100 puta ponove da je Sig ovakva ili onakva? ...jebe se njoj za to...
Razbacuje se izrazima....Inovativno, nema sta
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|