D
Deleted member 4720
Guest
nisam to napisao, i ne bilo je je puno prije.To je bilo nakon onoga da ti je Bella trcala u zagrljaj...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam to napisao, i ne bilo je je puno prije.To je bilo nakon onoga da ti je Bella trcala u zagrljaj...
To su i ove sa ege-a rekle da vec imaju crnu listu brojeva.Zato što zajebava cure koje su trenutno na poslu i pokušavaju doć do neke kinte. Iz istog razloga je 90% cura s PO nadrkana konstantno, ekipa ih zove svakih par minuta, a nemaju nikakvu namjeru doći.
Sljedeca ti je erotska prica pod naslovom: ZumberackaOdustao sam od recenzija nakon zadnje recenzije od Marijoletinog iskustva s J.Lo
to nemre nitko nadmasiti. Jedva cekam novu njegovu recenziju.
Sta ako je tvoj zivot takav, nemoguce je da netko kara kurvu za djabe jel da. Pa znam da je u tvom sitnom ogranicenom mozgicu iz 8C nemoguce tako nesto. Zivotno postignuce ti je biti glavni baja na forumu za kurve. Da ti netko stisne lajkić. No ti nisi ni to.Priznaj da si obicni drkadzija? Da ti je vrhunac sexa dopisivanje s latinama preko whatsappa. Cemu gluma? Nije sramota...
LjubomorkoSljedeca ti je erotska prica pod naslovom: Zumberacka
Nemoguce je zalim...Sta ako je tvoj zivot takav, nemoguce je da netko kara kurvu za djabe jel da. Pa znam da je u tvom sitnom ogranicenom mozgicu iz 8C nemoguce tako nesto. Zivotno postignuce ti je biti glavni baja na forumu za kurve. Da ti netko stisne lajkić. No ti nisi ni to.
Odgovori su ti isti . Neinventivni. Potrudi se bar malo...Sta ako je tvoj zivot takav, nemoguce je da netko kara kurvu za djabe jel da. Pa znam da je u tvom sitnom ogranicenom mozgicu iz 8C nemoguce tako nesto. Zivotno postignuce ti je biti glavni baja na forumu za kurve. Da ti netko stisne lajkić. No ti nisi ni to.
Skočila ne trčala...To je bilo nakon onoga da ti je Bella trcala u zagrljaj...
Pitanje je samo jel.kod vrata ili na krevetu???Skočila ne trčala...
Na krevetu pise...Pitanje je samo jel.kod vrata ili na krevetu???
Na krevetu je bilo ispravak netocnog navoda od cim sam usao u sobu.Na krevetu pise...
To nije ta Bella...malo razmišljam..nakon sexa jedna me pitala gdje ima kupiti dobre ribe, druga gdje je dobar mall a treća je htjela kupiti suho vino. Mislim da me ne doživljavaju kao jebača, više kao vodiča po Splitu...Zamisli kako se ventura osjecao nakon toga...
Kako ne kuzis.. On je usao a ona odmah skocila sa kreveta...Na krevetu je bilo ispravak netocnog navoda od cim sam usao u sobu.
Mislim da bi se tu našlo poznatih nickova...Hobo po Belgiji organizira meeting...To su i ove sa ege-a rekle da vec imaju crnu listu brojeva.
Zamisli scenu iz žumberacke... demontaza stola za masazu, bacanje na podKako ne kuzis.. On je usao a ona odmah skocila sa kreveta...
Ajd sto on sam nema zivot vec ga i drugima zagorcava...Mislim da bi se tu našlo poznatih nickova...Hobo po Belgiji organizira meeting...
Jel ima tamo strunjaca kakva.. Uf razderavanje strunjace...Zamisli scenu iz žumberacke... demontaza stola za masazu, bacanje na pod
Ima lipih crteža po zidovima.Jel ima tamo strunjaca kakva.. Uf razderavanje strunjace...
To je sve Max crtao...Ima lipih crteža po zidovima.
Jos naplatioTo je sve Max crtao...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|