Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzmi Ginko prije da ne zaboravis kud si posao pa zavrsis kod neke s pimpacem.Gledaj malo tiktok pa ces znat ima
Neki lim sto stalno govori masivna kita pa mi valjda prešlo od njega.
da da bla bla idem jebat prijateljicu noći, a vas trojica si drkajte ispod stola. Ti sočni ovaj veliki i deda onaj
I pet put ako treba. Ja ne iskorištavam djecu za lov na milfice, a poslje baba su one na redu ili prije nisam odlučio još. Kako bi madmax rekao to ovisi o puno faktora. A sad koji su to to je privatna stvarJura ko onaj Pedja iz ZG80, jebo bi babu, za pare i dvaput![]()
Vjerojatno je dogovorio ovu/ovoga šta je poslao linkUzmi Ginko prije da ne zaboravis kud si posao pa zavrsis kod neke s pimpacem.![]()
Vidim da si opsjednut sa mnomImamo sposbosnt ne zaljubit se u kurve a ti se u svaku zaljubis
Te šaljem tebi i ovom bigUzmi Ginko prije da ne zaboravis kud si posao pa zavrsis kod neke s pimpacem.![]()
Sam si kriv sto si se hvalio eto vidiš da jebe tu ko koga stigne mene krivo procijenili i šta sadVidim da si opsjednut sa mnom![]()
Izudaram ja tebe pa ti dijeli iskustva vidim ds si željan ko i ovaj Big i ovaj didaIako cuo sam da zaboravnost nastupa i nakon zesceg dobivanja kitom u bulju
Podijeli s nama jel to istina?![]()
Ha sočni eto lajko si znaci oces ovu da te izjebe sad si se odao samTe šaljem tebi i ovom big
Ha to sam htio nešto novo nešto divljeDobro se tebe procijenilo.
Prve tvoje poruke na forumu su bile raspitivanje o uslugama stanovite Jennifer Dablasco, tete s pišom.
Evo još jednog sto prima kao sto sam reko ne primam ja u dupe niti jebem druge u duoe a to sto se juice Dida i Big trpaju u to ne ulazim niti me se ticeke jebete coveka bzvz ak se voli pucat u guzicu![]()
Ne tribam ispunjavat to se znaNego cure, jeste ispunile anketu u temi Velicina penisa?![]()
ides na ts da ne primis?Evo još jednog sto prima kao sto sam reko ne primam ja u dupe niti jebem druge u duoe a to sto se juice Dida i Big trpaju u to ne ulazim niti me se tice
Kolega pretvaras mi se u pravog recenzentaPunoljetna je ona ne brini. Slike stavljaju uglavnom iz mladjih dana, ne sve al dosta njih. A i vidi joj se na licu kad malo povecas da nije tako bas mlada. A Nelli s kojom smo Marijole i ja bili na slikama izgleda dosta mladje. Pise da ima 24 a zapravo ima 39 cura. Tako da ima svega. A mladost se uvijek dobro prodaje.
Ma sve za tebe buraz, nemas frkeKolega pretvaras mi se u pravog recenzenta)) samo pusti kocnicu..
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|