Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si samo ljubomorni mikrokitas i nisam ni biseks ni gay samo vas mikrokitse jebem u mozak sam si reko da ti mali i mekan u temi veličina penisaBiseks radoznao=gay
Sorry
Jura sve je jasno, vruće je. Mene žena zaključala u sobu da ne radim pizdarije.Vruće mi je a nemam pive to je problem
Kako kad ne rade dućani, a Nezz jel još uvijek ono da nema alkohola poslje 22 by stožerTo se lako riješi
Ja se barem imam čime pohvalitTi si samo ljubomorni mikrokitas i nisam ni biseks ni gay samo vas mikrokitse jebem u mozak sam si reko da ti mali i mekan u temi veličina penisa
Idi kod sisate, tamo ima alkohola...Kako kad ne rade dućani, a Nezz jel još uvijek ono da nema alkohola poslje 22 by stožer
Ne ciljam na nikoga, kažem općenito.Buraz ako ciljas na Sig onda samo M ima ono nesto ja sam u kurcu. Ne kao Hobo i Omega u kurcu al opet u kurcu. Al ja sam skroman i zadovoljan s time
A di ti je žena? Visina, težina , godine, izgled veličina grudi kosa, što vozi jel ima štikle što voli, jel bi pristala možda na igrice pod plahtama sa strancem u ljetnoj noći dok joj muž u sobi gleda boju zidova (pitam za prijatelja )Jura sve je jasno, vruće je. Mene žena zaključala u sobu da ne radim pizdarije.
Platiću ti da ne moram ja. Nešto kao sisata, samo ne pije...A di ti je žena? Visina, težina , godine, izgled veličina grudi kosa, što vozi jel ima štikle što voli, jel bi pristala možda na igrice pod plahtama sa strancem u ljetnoj noći dok joj muž u sobi gleda boju zidova (pitam za prijatelja )
Kaže meni da sam gay a on skup s didom djeli srculenca muškima a ljudi moji di ide ovaj svijet i za tvoju info nisam gayJa se barem imam čime pohvalit
Zašto bi plaćo vlastitu ženuPlatiću ti da ne moram ja. Nešto kao sisata, samo ne pije...
Plaćam tebi...Zašto bi plaćo vlastitu ženu
Ako misliš platit da ju jebem možemo se dogovorit, al nemoj poslje po selu onda mene prozivat .Zašto bi plaćo vlastitu ženu
Prvo moram vidit šta znaš.Ako misliš platit da ju jebem možemo se dogovorit, al nemoj poslje po selu onda mene prozivat .
Jura jesi li dobro razmislio?Ako misliš platit da ju jebem možemo se dogovorit, al nemoj poslje po selu onda mene prozivat .
Eto vas dvojica lomite krevet a onda Big kaže meni da sam gay a u stvari je onBig Joe, ne ulijeći preko ramena. Nađi svoje srculence. Prvo si mi spizdio krevet pa sam išćašio kuk dok sam se namještao a sad se guraš. Drugi put neću bit pristojan.
Šta me jebeš, želim Winn69 samo za sebe.Big Joe, ne ulijeći preko ramena. Nađi svoje srculence. Prvo si mi spizdio krevet pa sam išćašio kuk dok sam se namještao a sad se guraš. Drugi put neću bit pristojan.
Za pare jebem babe to je jedno, al da bi ja plaćao da jebem babu E to je druga stvarJura jesi li dobro razmislio?
Jer ako je Kozjak dida žena mu je onda baba.
Znam ja puno toga, al moraš cekat latinu jednu da se vrati u hrvatsku pa da ti kaže sto znamPrvo moram vidit šta znaš.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|