Kozjak Dida
Well-known member
Nek odluči. Al znaj, samo je jedno srculence prvo...Šta me jebeš, želim Winn69 samo za sebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek odluči. Al znaj, samo je jedno srculence prvo...Šta me jebeš, želim Winn69 samo za sebe.
Ovaj te jebe znao sam ja da ste vas dvojica povezani lomiš mu krevet još te lik jebe još bi guzioo nekog masera kao sto sam reko nisam gay al za vas dvojicu se ne može tvrdog da niste izgledate mi ko topla BracaŠta me jebeš, želim Winn69 samo za sebe.
Nebi hvala ne interesiraju me mikrokitasi kad budeš ko ona https://www.shemalewiki.com/?id=987&profileid=8688&lan=en javi se do tad se vas dvojica prasiteWinn69 hoćeš trojac s nama?
Od tebe za mikro Joe a kako romantično
Eeee moj Winn69 kako si se razotkrio kao nisi gay al gledaš tete s velikim pišom.Nebi hvala ne interesiraju me mikrokitasi kad budeš ko ona https://www.shemalewiki.com/?id=987&profileid=8688&lan=en javi se do tad se vas dvojica prasite
Dragi, vidiš da imam posla sa Big Joeom...taj kad naumi uvaliti ne staje...Onda kozjak šta smo dogovorili za babu? ništa . Di smo bili šta smo radili ništa .proći će mi mladost dok ti tu piskaraš bezveze
Slušaj mali ti si me povukao za jezik odnosno klik i to je tebi za laku noć da imaš na šta svog malog tintilinica otrest pred spavanje . Znam da ti se sviđaju takve tete. Jel ima sise ima pišu ne gledamo pisa je detalj za tebe ja gledam samo gore dolje ništa nema interpelacije nisi gay ajd sad ugodno drkanje na tetu s pimpekom. I pazi da plahte budu podjednako mokre od spermija i suza čisto ds se ne otkrije tvoja bolEeee moj Winn69 kako si se razotkrio kao nisi gay al gledaš tete s velikim pišom.
Ja sam ga skuzio odma cim je rekao da pamti podatke o tudjim kitama na drugim temama po forumuEeee moj Winn69 kako si se razotkrio kao nisi gay al gledaš tete s velikim pišom.
Big Joea pošalji u zg treba kofere nosit uskoro Raisssi i Miji , mislim da idu uskoro. Sorry Big joe, ali tako ti grah pao mene su Latine izmorile, sad neka bakica taman da se odmorim bolje u bakicu nego u šakicuDragi, vidiš da imam posla sa Big Joeom...taj kad naumi uvaliti ne staje...
Šta ti propali bajker pričaš di sam ja to rekao ajde nadi mi taj post pošalji privatno da bas vidim toJa sam ga skuzio odma cim je rekao da pamti podatke o tudjim kitama na drugim temama po forumu
Pa nick tu neki Big mislio hi narod ima masivnu kitu a ono mikrokitas koji stoji u kutu gleda jel ima prašine i paukova i drka usputPa vidiš da je odmah išao čitati šta sam o kiti napisao na temi o kitama.
I razočarao se mislio ke da sam big i sad liječi frustracije jer je shvatio da nisam...
Jura jel te mogu zamolit da me zamjeniš.Big Joea pošalji u zg treba kofere nosit uskoro Raisssi i Miji , mislim da idu uskoro. Sorry Big joe, ali tako ti grah pao mene su Latine izmorile, sad neka bakica taman da se odmorim bolje u bakicu nego u šakicu
Ti si samo ljubomorni mikrokitas i nisam ni biseks ni gay samo vas mikrokitse jebem u mozak sam si reko da ti mali i mekan u temi veličina penisa
Evo još jedan dokaz.Pa nick tu neki Big mislio hi narod ima masivnu kitu a ono mikrokitas koji stoji u kutu gleda jel ima prašine i paukova i drka usput
I sad reci da lazem...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|