Uzmi 2 za svaki slučajDa ponesem flasu rakije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzmi 2 za svaki slučajDa ponesem flasu rakije?
Sigy mislio sam na Panteru kao treći subjekt ne na tebeSomby, mi smo braća po picki , ako sam dobio kakve picajze , imat ćemo ozbiljan razgovor
Bas si mislim jbt kad je on bio... Odtad se pola foruma izredaloSigy mislio sam na Panteru kao treći subjekt ne na tebe
Ajmo vi sa srculencima šetnja od Winn69...šturaJa mislim da je na svaki mi komentar lupa srceka
Salim se mod... Znas da ja nisam bach.. Kurton obavezan, bez obzira na rakiju...Bas si mislim jbt kad je on bio... Odtad se pola foruma izredalo
jbg ne pijem. imat ću ja dobrog vinaDa ponesem flasu rakije?
Cekaj da Somby proba sta je prava bosanska sljiva.Salim se mod... Znas da ja nisam bach.. Kurton obavezan, bez obzira na rakiju...
Nije rakija za pit...jbg ne pijem. imat ću ja dobrog vina
aha haha. ti misliš da će me jebat? stvarno si mi postao sumnjiv,kozjačeNije rakija za pit...
Ma za tebe sam siguran , ali za Panteru se nebi kladioSalim se mod... Znas da ja nisam bach.. Kurton obavezan, bez obzira na rakiju...
A jbg... Ventijev tip cureMa za tebe sam siguran , ali za Panteru se nebi kladio
Poziv, jezero, piće, motel nastavi niz...aha haha. ti misliš da će me jebat? stvarno si mi postao sumnjiv,kozjače
Ventijev tip mameA jbg... Ventijev tip cure
RakijaPoziv, jezero, piće, motel nastavi niz...
Gospodin cvijecePoziv, jezero, piće, motel nastavi niz...
sigiPoziv, jezero, piće, motel nastavi niz...
Mračna sobaPoziv, jezero, piće, motel nastavi niz...
to bi bio san. moram skupiti nekako 1000 kn i da odem kod sigi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|