D
Deleted member 4720
Guest
Ok drago mi je da smo rijesili nepostojeci problem.Pa nema tu ovlasti, daj budi normalan, ponašaš se sad ko neko derište i ne umišljaju si da si uvrijeđen .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok drago mi je da smo rijesili nepostojeci problem.Pa nema tu ovlasti, daj budi normalan, ponašaš se sad ko neko derište i ne umišljaju si da si uvrijeđen .
Somby, mi smo braća po picki , ako sam dobio kakve picajze , imat ćemo ozbiljan razgovorsve zaboravljeno jer si ribić haha
Pa vidiš da pitam stalno za brancine , ali samo spinam .sve zaboravljeno jer si ribić haha
Kako da ne, al nije banirao Cobru.Ok drago mi je da smo rijesili nepostojeci problem.
Mozda je popricao s njim u PP pa se malo smirio. Mozda jednom i kaze oprosti. Ni to ne bi bilo lose.Kako da ne, al nije banirao Cobru.
Koljače , tj stalno gubiš okladeKako da ne, al nije banirao Cobru.
od petka sam na ontariju.dođi na pićePa vidiš da pitam stalno za brancine , ali samo spinam .
Naučio me Hajduk.Koljače , tj stalno gubiš oklade![]()
Može piće negdje drugdje , ne volim te šaranske drangulije.od petka sam na ontariju.dođi na piće
motel plitvice?Može piće negdje drugdje , ne volim te šaranske drangulije.
Jesi cijeli vikend na Ontariu?motel plitvice?
Tko izda- pizdaI u pobjedi i u porazu...![]()
Uzmite sobu.motel plitvice?
Cuj ko izda, da si mi radio prozore na kuci tocno bi ptice proletale kroz njihTko izda- pizda![]()
do nedjeljeJesi cijeli vikend na Ontariu?
i ti si gay?Uzmite sobu.
Da ponesem flasu rakije?do nedjelje
Ja mislim da je na svaki mi komentar lupa srcekai ti si gay?
Uzmi 2 za svaki slučajDa ponesem flasu rakije?![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|